Trött efter slit

Jag var så trött imorse. Johan somnade i mitt knä i soffan igår till Melodifestivalen klockan 22.10. Efter att ha fått upp honom, duschat och diskat efter festivalen fick jag äntligen lägga mig. Men då kunde jag inte somna, mycket irriterande! Halv 6 imorse vaknade Johan till och väckte mig när han pussade mig god morgon, men båda somnade om direkt. Sedan ringde klockan halv 7. Bara upp och hoppa. Johan kom upp klockan 7. Så jag jobbade idag, och jag var SÅ seg. Jobbet gick rätt bra då, inte lika perfekt som vanligt men ändå bra, hihi. Men jag kände mig ganska borta och kunde knappt föra ett vanligt samtal med folk?!

På lunchen gick jag, mor, moster och Mats på en Kinarestaurant. Det var faktiskt rätt gott :-)
På eftermiddagsfikat köpte jag och åt en glass.Till middag blir det sallad.

Johan ringde mig när jag var på jobbet. Han undrade om vi hade några planer ikväll, vilket vi inte har. "Sköönt" säger han då, så han är nog också trött idag. Han gjorde klart ett skolarbete idag.
Så ikväll ska vi bara slappa! Det behöver vi tröttisar.

Åh vad skönt det låter!

Imorgon ska Bella komma hit, vi ska äta middag tillsammans och se Melodifestivalen och sedan sover hon över. Visst är det bra med en kompis som flyttat hemifrån när syrran slänger ut en? ;-) Glöm inte ögonbindeln bara! Annars får du inte sova många timmar... 

Knackat på porten har

Skriv i slottsdammet här:

Går under vilket namn?:
Är du viktig?

Kontaktadress: (publiceras ej)

Blogg/hemsida?:

Värt att nedtecknas är:

Trackback
RSS 2.0