Uno+Onsdagspub

Japp, Uno hos Wiebke. Kan ju inte bli annat än lyckat! Så blev det också. En omgång vann jag OCH blev 2a. Först vann jag och sedan skulle Wiebke göra något så jag fick ta över hennes kort och blev tvåa. Är inte det grymt?
Vi körde många omgångar och jag vann några till. Och förlorade ett par. Aja, det är oviktigt.
Jag trodde att jag glömde kameran så blev inga bilder tagna :-( Men Gaby hade med sin så när hon skickar, om det finns någon bra, lägger jag upp. Sedan visade det sig senare på Onsdagspuben att kameran visst låg i väskan, och jag är spiknykter.
Wiebke bjöd några på Spaghetti och ingenting. För det fanns inget mer. Men innan bjöd hon på Äppelpaj+saft+godis+kakor. Vi repeterade intron till gamla barnprogramsklassiker: Luftens hjältar, liite bumbibjörnarna, Räddningspatrullen osv...
"Nånting händer, det är nåt skumt på gång.." som alla Sverigefödda sjöng i kör tillsammans. Sedan sattes det på en skiva med tyska barnvisor. Elise sjöng hela tiden "Schnappi" men den låten kom aldrig. En hel del Melodifestival snack blev det. Somliga är helt galna i festivalen, andra har noll koll.

Vid kvart i 9 var vi på Universitetet för att Elise+Emelie skulle på Allhusets onsdagspub. Varje onsdag heter det. Alla utom denna? För det var tvärstängt. Jag förespråkade Gula Villan och efter en stund blev det så. Jag + de tre E:na (Elise, Emelie och Ella) och Elises kompis gick dit. Men det var inte så mycket drag ännu. Två band skulle dyka upp en bit in och dörrvakterna lovade mycket mer folk om en stund. Men Elise+Emelie hörde inte på det örat. Tyvärr. Vi var där en stund och sedan paffade vi. Vid tunnelbanan stöter vi på en kille och en tjej som frågar oss efter vägen till Villan. Killen= Empans klasskamrat. Jag kände ju igen honom, tom namnet (Martin) men han kände nog inte igen mig. Fast jag var för trött för att orka ta kontakt... Vi tjejer skiljdes i T-centralen och jag for hem.

Hittade en City och där frågar de 4 personer om det finns något de tycker är pinsamt att handla och om de kan tänka sig köpa dildo på Apoteket. En av dessa 4 råkar vara min kompis Sandras fd granne. Och eftersom hon bodde där när jag och Sandra var tajtare än två korslagda ben så kände jag tydligt igen henne. Därefter ser jag en man som jag känner igen, och han verkar känna igen mig. Vi ser varandra i Alvik. Och jag funderar var sjutton jag sett människan förut?! Är insnöad på Sandras grannar men utesluter alla dessa. Ungefär halvvägs hem kommer jag på det. Det är ju MIN granne! Suck. Måste hälsa tycker man ju, men han snackade med en annan man så tänkte vänta tills vi skulle av. Fast då bara gick han förbi mig och speedade iväg hem. Men jag hade rätt iaf för han gick in i huset brevid mig. Han brukar ju hälsa?

Aja en trevlig kväll blev det iaf.
Tack allesammans.
Wiebke, Linda, Gaby, Elise, Emelie, Robert, Stefan, Ella och jag själv. Hoppas jag kom ihåg alla nu!

Knackat på porten har
Skrivet i slottsdammet av: wiebke

jaså, är sallad ingenting, eller vadå?! ;0)

Det var kul att ni alla var här!

2008-05-22 @ 00:02:16
Skrivet i slottsdammet av: Jannice

Låter som en trött granne.. Precis så där kan jag vara ibland.."ser" ingen och hälsar ju då inte.. Verkar oförskämt..och jag kommer på mig själv vara sån och ber då om ursäkt nästa gång jag träffar personen ifråga..

2008-05-22 @ 06:32:48
Blogg/hemsida: http://jannicejarpe.blogg.se/
Skrivet i slottsdammet av: Sara Å

Förlåt Wiebke! Glömde salladen :-P Och smöret. Du bjöd ju faktiskt också på smör. Men salladen såg god ut! :-)



Jo, jag är inte sur på han blev bara lite paff att han verkade känna igen mig för han tittade så och sedan bara går förbi och snabbt iväg :-S

2008-05-22 @ 10:55:53
Blogg/hemsida: http://smuppra.blogg.se/

Skriv i slottsdammet här:

Går under vilket namn?:
Är du viktig?

Kontaktadress: (publiceras ej)

Blogg/hemsida?:

Värt att nedtecknas är:

Trackback
RSS 2.0