Gårdagen från morgon till kväll

Igår hade jag sovmorgon. Tänkte att jag senaste skull upp kl 11 för att ha lagom med tid innan jag börjar med tentagenomgången kl 13. Fast jag lär ju vakna innan dess iaf. Så skiter i att ställa väckarklockan. Dock så har jag ställt min mobil att ringa kl 8.00 varje mån, tis, ons- ifall det blir strömavbrott eller nått...
Det glömde jag igår. Så lämnade mobilen på undervåningen och den börjar pipa HÖGT klockan 8. Och min snooze är var 5e minut.. I typ1-2 timmar, var femte minut om man inte stänger av. Inte mycket val. Upp och ta på sig något och gå ner och stänga av. Jag kände mig helt slut! Upp och somnade om, som en rejäl stock.
Drömde sen att jag skulle till Universitetet men att bussen inte gick förän 20 över och jag började prick. Klockan var kvart i.. Och Johan åker brevid mig där jag går mot universitetet (bara komma några hållplatser närmare) med sin moppe. Men vänta! utropar jag, du har ju moppen, skjutsa mig! Men det går inte svarar Johan, jag har ju ingen hjälm. Joho! Du skjutsade ju mig till Odenplan då hade jag ju hjälmen, titta den ligger ju där! Och jag pekar och där ligger min hjälm. Varför han nu skulle skjutsa mig bara till Odenplan och inte hela vägen förstår jag inte. Men nu skulle han iaf köra mig vidare så jag hoppar upp bakom honom och han kör iväg, fort- för han är stressad att hinna i tid till Kth också.
Sedan kommer vi till ett ställe vi inte varit på, men den leder till Universitetet. En riktigt skarp sväng som svänger till höger och efter den övergår asfalten i en brygga som korsar något vatten. Johan missar bryggan och kör rakt ner i vattnet. Min första tanke var: MIN KAMERA! Sliter upp ryggsäcken ur vattnet och drar upp fodralet till kameran. Öppnar. Men där finns inte kameran? Jo jusste. Johan körde ju ner i vatten igår också. Så den blev blöt då och jag lämnade den hemma.
Självklart!
Vad vill denna dröm säga mig? :-P

Vaknar sedan klockan fem över halv tolv! Jag skulle ju gå hemifrån kl 12. Och jag hade ju planerat göra lite andra saker innan... Så upp, ta fram kläder, äta, sminka mig, borsta tänderna, packa handväskan och springa iväg till tunnelbanan. Och jag kände mig så lätt! Lätta gympadojjor, tunn jacka och ingen tung ryggsäck bara en liten handväska. Jag skulle kunnat springa flera kilometer. Men det kunde jag ju inte, då skulle jag bli ännu mer sen!
När jag kommer till Odenplan börjar det hagla, seriöst? Små, kanske 5 mm stora, isbitar landade på marken och smälte bort till stora runda ringar. Sedan blev det så många att det inte blev ringar, bara mörk asfalt.. Roligt!

Hade tentagenomgång, vi var bara typ 8 personer där för resten hade hämtat sina utan att ha rätt till att klaga om det var några felrättningar. Vi andra ville inte missa möjligheten, typ. När det var klart plockade Wiebke fram en Rabarberpaj som hon bakat och bjöd på. Sicken tjej alltså. Förutom Mats kom Lena och Jojo också på fikat. Och sedan satt vi och snackade lite. Tolken, som inte tyckte att hon var till någon hjälp då hon ändå hela tiden feltolkade och vi fick rätta henne, tog ett gruppfoto. Synd att inte fler var där. Men ni kan ju få se en del av mina klasskamrater+lärare iaf!



När fikat var slut och lärarna behövde göra lite nytta så skingrades vi. Några gick till tunnelbanan och några till datasalen. Jag gick till datasalen. Skulle lägga över lite filmer på ett USBminne. Där var också Linda, Wiebke och Gaby. De skulle gå och fika på Sveavägen, Café 60, så jag hakade på. För att vara ett fik i stan var det riktigt bra priser. Köpte en skagensmörgås för 39 kronor.
Sedan satt vi där ett bra tag, vet faktiskt inte hur länge... Och vilket språk talar vi tror ni?


När vi fikat klar så skulle de andra tre till Sveaplan och ta en glass, vet inte om de gjorde det för inte var det varmt ute inte... Själv mötte jag upp mor och vi åkte hem till far. Johan kom efter träningen och sedan åt han och jag lasagne till middag och pappa hade köpt efterrätt. Varsin Snickersglass. Men mamma ville inte ha sin så jag och Johan delade på hennes också. Sedan var det melodifestival dags! Men vilket skämt. För det var så många verkade ha som inställning till festivalen i år. Kalkon, 3 gubbar i gul, rött och grönt (?), Polkagris från Gränna..! Ja gudarna vet mer.
Några var ju helt okej, men ingen var riktigt bra. Perelli verkar ju till och med ha vinstchans! Får se hur det är på torsdag.
Därefter åkte jag och Johan hem.
I väntan på Johans ankomst visade jag pappa hur man kan ta kort på sig själv, dvs bara sträcka ut armen och sikta mot sig själv. Så detta är vårat fjortiskort! Och på det andra kortet ska pappa se arg ut. Det går inte. Pappa kan inte se arg ut. Jag tror inte jag har sett honom arg alltså...

Och sedan ett litet kort på min favorit mamma :-)

Knackat på porten har
Skrivet i slottsdammet av: Jannice

Fina bilder!

Kan du inte skicka över på msn sen nån gång?

2008-05-22 @ 06:34:57
Blogg/hemsida: http://jannicejarpe.blogg.se/
Skrivet i slottsdammet av: Sara

Visst :-)

2008-05-22 @ 11:23:42
Blogg/hemsida: http://smuppra.blogg.se/

Skriv i slottsdammet här:

Går under vilket namn?:
Är du viktig?

Kontaktadress: (publiceras ej)

Blogg/hemsida?:

Värt att nedtecknas är:

Trackback
RSS 2.0