Pizza, shopping, promenad och fotbollsmatch

Kom hem för en stund sedan från Sandra. Vi möttes i Vby och åt middag på Mirella, hon åt bananpizza och jag hamburgermeny. Sedan fick jag höra en massa nytt, var ju ett tag sen vi sågs så behövde uppdateras kände jag. Vi hade det mysigt. Sedan åkte vi hem till Sandra. När vi varit där en stund började matchen Sverige-Slovenien så vi gick upp och kollade på den. Sverige vann med 1-0. Rätt tråkig match faktiskt. Men jag och Sandra hade det trevligt ;-)

Sedan skulle jag gå till bussen för att åka hem. Klockan var 22.04. Bussen skulle komma 18 över. "Äh, jag går" tänkte jag och gick. Men det tog tvärstopp vid Astrakangatan eller vad den heter, 2 busshållsplatser från vällingby. Ett rejält skavsår hade upptornat sig på hälen. Hua! Ont ont ont! Kunde inte ta ett steg till. Slutade med att jag satte mig och väntade på bussen i 5 minuter (nödvändigt, hade ju kommit fram i Vby typ samtidigt om det funkat + fått lite fler steg på räknaren...). Fick gå på tå med hälen ovanför skon för att det gjorde så ont. Så jag haltade fram. Nu kom jag hem och gjorde rent det och satte på skavsårtsplåster, så det borde bli bra snart. Men nästa gång jag ska ut ur huset, oavsett hur stressad jag är går jag inte ut utan plåster! Får så lätt skavsår dessa dagar. Aj aj aj! säger jag bara...

Förresten, nu har två personer frågat (personligen, inte via bloggen) var jag promenerade, så för er som har lite koll på området kommer nu en liten beskrivning:
Jag började ca 300 meter från Ängbybadets campingplats och gick längs med stranden, sedan gick jag vidare förbi en äng (bild nr 1 från förra inlägget) och in i skogen längs med Mälarens vatten (Naturreservat). Efter en hel del upp och ner, in mot land och ut mot sjöss kom jag fram till Kanaanbadet (från nr bild 13-18). Därefter gick jag upp mot Blackeberg (resterande bilder). Kom väl in i andra kanten av naturreservatet, men jag vet inte riktigt var jag hamnade. Men till slut kom jag iaf ut på Blackebergsvägen, lite högre upp än jag svängt av mot ängen tidigare. Så gick ner mot Ängbybadet och gick till startpunkten. :-)

Jag har ju planerat några saker jag ska få shoppa till sommaren. Två av dem tre är svarta shorts och baddräkt. Det tredje minns jag inte så var väl inget viktigt då. Idag köpte jag ett par svarta shorts för 98 kr på H&M så nu är det inhandlat. Härligt! Bara(?) baddräkten kvar. Sedan måste vi investera i solskydd också. Men några fler sommarprodukter behöver vi nog inte handla vad jag vet...

Natten är ung och klockan är bara barnet, ungefär. Gick ju upp straxt efter klockan 10 så har ju en del kvällstimmar att slå igen. Men just nu är stegräknaren på straxt ovan 16 000 steg. Skriver ner vad det är när jag lägger mig (brevid sängen) och så uppdaterar jag imorgon det slutgiltiga resultatet. Tänkte att en promenix till Vby skulle få mig över 18 000 steg men nu gick jag ju inte hela sträckan. Jobbigt. Men 16 000 steg är också en bra början! Hoppas jag kan hålla takten!

Knackat på porten har

Skriv i slottsdammet här:

Går under vilket namn?:
Är du viktig?

Kontaktadress: (publiceras ej)

Blogg/hemsida?:

Värt att nedtecknas är:

Trackback
RSS 2.0