Jag gick och gick och gick

Språkprov från 9-11 och 13-14.30. Överlag är jag nöjd med prestationen.
Vi har saknat mjölk och bröd i några dagar, det är basen i vårt kök. Så på vägen hem gick jag av i Brommaplan och handlade och därefter gick jag hem, ca 2 km. På vägen ringde jag Empan, trodde hon skulle vara nåbar. Hon är ledig på måndagar nämligen. Visar sig att hon tråkat hela dagen och ville inget hellre än ut så vi bestämde att hon skulle ta sig hem till mig så skulle vi hitta på något. Sedan bestämde vi för att gå lite, ner till Ängbybadet, gick vidare längs Mälaren på en vacker skogsväg i en vacker natur. Har faktiskt inte gått där förut. Synd att jag glömde kameran, blev så stressad när  jag var tvungen att hinna hem och lämna matvarorna innan vi träffades. Vi gick till Kaananbadet, sedan gick vi upp till Blackeberg och Islandstorget. (Nästan inga stora vägar). Sedan kom vi fram till utgångspunkten. Promenaden tog 1 timme och 40 minuter (tänk på att jag precis innan gick 2 ytterliggare km) och sedan snackade vi lite stillastående i 15-20 minuter. Sedan delades vi och jag gick hem. Och gud vad trött jag var! Mina arma fötter alltså. Men roligt, skönt och vackert- det var det.

Hem, slappa lite framför datorn och sedan laga middag. Hade både korv och ägg som hade bäst före datum idag så blev stekt korv och stekt ägg med makaroner. Det var gott :-)

Såg precis Det var en gång. Tycker det är roligt med lite nytänkande i klassiska sagor. Varför kom inte jag på det? haha.
Hoppas jag somnar direkt inatt, efter mitt uppvaknande i helgen har jag haft svårt att somna. Varför börjar det efter 5 dygn? Snacka om att jag är lite efter...


Knackat på porten har
Skrivet i slottsdammet av: Emily

sv: Gör så, du kommer spara på det! Aha, han är 20. Jag blir 18 i sommar och han blir 21 detta år. Så det är ca 3 års åldersskillnad ; )

2008-05-19 @ 21:10:13
Blogg/hemsida: http://emali.blogg.se/
Skrivet i slottsdammet av: Emily

sv: jag går i 2an på gymnasiet :) Ne inte så stor skillnad, tiden går ändå så snabbt så snart är jag så gammal som du är nu :P

2008-05-20 @ 20:52:54
Blogg/hemsida: http://emali.blogg.se/

Skriv i slottsdammet här:

Går under vilket namn?:
Är du viktig?

Kontaktadress: (publiceras ej)

Blogg/hemsida?:

Värt att nedtecknas är:

Trackback
RSS 2.0