'90s-party!

Tjena tjena mitt bena!
Jag kom hem strax efter 3 och då damp jag ner tyst brevid J i sängen för att inte väcka pojkarna. Nu skulle de dock upp och väga sig och jag är så sjukt pigg. Känns inte som att jag har sovit ett dugg men är helt galet pigg. Vad sjutton vare i de där cidrarna/cube?

Kan ju säga att det inte blev riktigt som jag tänkt mig! Vi kom ju dit, de tre essen, och det började med att en kille i dörren tyckte att jag var söt på mitt idkort (tackar tackar). När jag sa att det dock går ut i december och att jag då måste ta ett nytt såg han förskräckt ut och undrade om jag var typ 12 på kortet. Nej, 15 svarar jag. Stackarn, han tyckte det var så pluttigt och han kände sig lite pedofilig tror jag. Men sedan kom han och hans komis fram till att det var okej att jag var söt som 15, dock inte snygg. Jahap...

Su som har varit kissnödig hela resan in (de hade förfestat lite) rusade in på toa så fort det gick. Där stötte vi på några killar och snart får vi slå oss ner vid deras bord. Där satt vi också resten av kvällen.
Vid något tillfälle blev jag 5e hjulet under vagnen. Men men, vad gör man inte! Gick och klagade hos Tanne bakom baren att det var tråkigt av en viss anledning, fast jag skojade bara.

Tackar Christopher för att du räddade mig från den efterhängsna indiern/fransmannen som inte fattar att jag är förlovad! Idioto. Och även för den andre när du ändå var i farten.

Su fick 3 krokor dragna, men 2 var hon verkligen inte intresserad av!
San fick minst 3, kanske 4(eller 5)? Men det var helt klart vilken krok hon ville nappa på!

Ja ni kanske förstår...
Killarna skulle hem till sig borta i Hornstull så åkte med dem i taxi till Fridhemsplan och sedan tog jag tåget därifrån.
Ringer dig sedan mamma och förklarar läget, du behöver inte vara orolig!

Och ja, det finns bilder!

Knackat på porten har
Skrivet i slottsdammet av: Emelie

jag hade velat vara där, men självklart går man och blir sjuk istället :(

2008-11-08 @ 11:50:54
Blogg/hemsida: http://emeliemartinell.blogspot.com

Skriv i slottsdammet här:

Går under vilket namn?:
Är du viktig?

Kontaktadress: (publiceras ej)

Blogg/hemsida?:

Värt att nedtecknas är:

Trackback
RSS 2.0