Det ena leder till att det andra...

Nehep. Den här veckan blir det inget box. Jag letade reda på kläder jag ville ha tvättade och la i två högar (ljus och mörk). Dock hittade jag inte det enda plagg jag var säker på att jag ville ha med! Kollat i alla tvättkorgar, både för smuts och för rent. Kollat i tvättstugan och letat för att se om den hamnat i soffan eller något. Men nej. Helt borta! Attans.
Ringde J och bad honom tvätta den vita tvätten först så att jag har en till chans efter träningen att hinna hitta plagget innan det är för sent...
Detta springade gjorde att jag inte hann börja med maten i tid. Dessutom ställde jag kastrullen med vatten på fel platta, så vattnet blev ju inte varmt, och en annan platta var jättevarm istället! Hoppsan. Nu går tåget som jag borde ha suttit på. Aja det går fler tåg. Fast inte idag, får testa en annan dag. Nu ska jag strax äta och sedan blir det till att köra ett eget pass. Inte lika kul när jag redan kört det denna vecka, men vad gör man inte..?


Knackat på porten har
Skrivet i slottsdammet av: Maggie

Typ tisdag tror jag om de inte dyker upp nå yber viktigt så annars på torsdag om de inte dyker upp någo för viktigt då^^, du då?

2008-11-12 @ 18:52:16
Blogg/hemsida: http://maggiesnyaliv.blogg.se/
Skrivet i slottsdammet av: diana

Tack söta du för din gulliga kommentar och rösten på årets blogg! Läs gärna mitt nya inlägg om för tidiga julklappstips! =) KRAM!

2008-11-12 @ 19:25:34
Blogg/hemsida: http://dianasblogg.blogg.se/
Skrivet i slottsdammet av: Maggie

Okej, onsdagen jobbar hela dagen :)

2008-11-12 @ 21:20:43
Blogg/hemsida: http://maggiesnyaliv.blogg.se/

Skriv i slottsdammet här:

Går under vilket namn?:
Är du viktig?

Kontaktadress: (publiceras ej)

Blogg/hemsida?:

Värt att nedtecknas är:

Trackback
RSS 2.0