Första advent har jag firat så här...

Idag träffade jag W och L på Café 60 på Sveavägen. Där har vi alltid träffar (om vi inte är hos någon). Fick mig lite uppdatering kring deras liv. L ska fira jul på Kanarieöarna! Låter inte det skönt eller, iaf om vi inte får någon mer snö. Har man ingen snö i Sverige behöver man ju faktiskt inte ens vara i Sverige på julafton. Så känner jag numera.
Jag hoppas att jag kan åka ner till W i Tyskland. Iom att jag har fått juljobb så kan ju det innebära att jag kan åka i början på januari, om det passar W såklart. Det skulle vara riktigt roligt! Lite tråkigt är det ju att resa ensam, kanske R vill med? Annars får jag ta att resa själv, har ju iaf sällskap när jag kommit dit!

W vet vad jag gillar för godis. Finns en sort på Lidl som jag fick smaka hemma hos henne (på studentrummet) förut och som jag fastnade för! Denna gång hade hon med sig en sådan påse men från Tyskland! Är nog ett annat märke men smaken är densamma. Ruskigt gott. Tack så jättemycket (igen) för att du tänkte på mig! Skulle smaka en nyss för att se om de var likadana i smaken och inte bara utseendet. Halva den påsen är slut nu... Jobbigt det där när det är så gott. Kan inte sluta :-)

W var tvungen att hämta post som hon fått på sin svenska adress sedan hon flyttade tillbaka till Tyskland och jag åkte vidare för att träffa mor. Mor blev väldigt intresserad och undrade om det var loppmarknad där borta vid ett ställe i Vby. Jag kisar fast jag har glasögon (låångt avstånd) och ser att det står "scouterna vid trappan". Kollar på killen som står brevid. Oj det var K! Då gick vi inte närmare, haha. Sedan gick vi och fikade på Pallas och K gick förbi utanför och tittade in, sedan vände K sig om 2 gånger till så nog såg han mig... haha.
Vi pratade på om allt möjligt, bland annat om julen och julafton. Sedan kollade vi på Lagerhaus, ONOFF, Inspiration, Albrekts Guld, Guldfynd, Minibok, Åhlens och Dressmann. Mamma försökte luska ut vad jag vill ha i julklapp och kollade på klappar till de andra.

Och till W och L (lite internskämt):



Och när vi ändå är på det temat så kan man ju ta min favvo-busschafför-låt!



Och
Grattis till Andreas (busschafför och föredetta studiekamrat!) som har gift sig!

Knackat på porten har
Skrivet i slottsdammet av: moa

åh tack! :D:D

2008-11-30 @ 17:49:53
Blogg/hemsida: http://gardenfors.blogg.se/

Skriv i slottsdammet här:

Går under vilket namn?:
Är du viktig?

Kontaktadress: (publiceras ej)

Blogg/hemsida?:

Värt att nedtecknas är:

Trackback
RSS 2.0