Fredag kväll

Nu har jag sett Idol och Robin E. åkte ut. Kunde jag väl inte riktigt hålla med om att det var rätt utröstat men nu började de ju bli så få att det snart är omöjligt att kunna välja. Tycker de flesta är jämnlika. Sedan har jag ju några favoriter också.

Jag är så mätt. Och har rätt mycket energi, så skulle tex kunna tänka mig en promenad nu. Någon som har lust? Nä, men något som jag får lite utlopp av energin på men som är lugnt så att jag inte stör min arbetande mage för mycket. J. vill dock inte ta en promenad, men han gillar inte att promenera tyvärr. Jag tycker ju att det är jätteskönt.

Imorgon ska jag träffa de två essen och vad vi ska hitta på vet jag inte riktigt men något roligt blir det nog ändå. Ja, det är allt jag har att säga. Vi hörs imorgon. Sov gott sedan!

Knackat på porten har
Skrivet i slottsdammet av: Emily

Okej vilken nyans hade du då? :)



Jag har ju tonat+färgat förut och då har det inte varit några problem, det var dock länge sedan. Nu under de senaste 2 månaderna har jag haft massa utslag, det är någon allergi som jag tyvärr inte ens har haft tid att gå och testa mig för. Ska få en remiss av sjuksyster i skolan, det blir sånt där prick-prov på Sös någon dag. P.g.a. "allergin" som jag misstänker så vågar jag inte ta några risker. Verkligen irriterande att läkaren jag gått till inte tagit tag i mitt problem.



Synd att Robin åkte ut, jag tyckte han var bra.



God natt på dig! (:

2008-11-15 @ 01:07:59
Blogg/hemsida: http://emali.blogg.se/

Skriv i slottsdammet här:

Går under vilket namn?:
Är du viktig?

Kontaktadress: (publiceras ej)

Blogg/hemsida?:

Värt att nedtecknas är:

Trackback
RSS 2.0