God morgon

Jag gick upp vid 10 så morgon är det ju inte ens för mig längre. Även om jag först nu äter frukost....
Hade problem att somna inatt. Vi släckte lampan strax före halv 1 och sedan kändes det som om jag bara låg och tänkte, ni vet? Man tänker att man är vaken och att man inte sover, sedan kollar man på klockan och inser att man måste ha sovit.. Ja, jag kollade på klockan när den slog 5.00. Så jag måste ju ha sovit. Men efter den vetskapen somnade jag som en stock!

Johans klockradio ringde kl 7, skolan började 8. Han släpade sig upp till toan och jag blev påmind om att jag nog måste tömma blåsan. När jag hör att han tvättar händerna kliver jag därför upp och ställer mig vid dörren, beredd att rusa in på toa direkt när han kommer ut. Stackars J bara, han hade ju inte den blekaste aning att jag skulle stå i dörröppningen i mörkret! Jag borde ju ligga i sängen och sova! Han fick sig en liten chock, ryckte till rejält när han såg mig (för honom var det nog inte "mig" utan "någonting som inte borde stå där"). Kom på då att jag kanske borde ha gjort något ljud så att han inte skulle bli så rädd... men lite kul var det!
länk.


Idag har varit en ganska givande dag på nöjesfronten (jobbfronten är det som i skyttegravarna under första världskriget: fördjävligt). Jag fick en inbjudan till Empans 20 års fest. Och sedan verkar det som att vi kan komma iväg på en kryssning snart! Ska åka och boka i eftermiddag.
Så är framför allt bara en sak som jag väntar svar på, och det är om morgondagen... Hoppas han hör av sig snart med glada besked! *håller tummarna*

Knackat på porten har
Skrivet i slottsdammet av: ida

vad ska ni på för kryssning?

haha. ja eller hur vi kommer dansa sååå fint;P blir säkert en film å massa bilder. brukar bli det hos maddo:P hon är en liten kameragalning;)

2008-11-06 @ 14:17:21
Blogg/hemsida: http://idapersson.se

Skriv i slottsdammet här:

Går under vilket namn?:
Är du viktig?

Kontaktadress: (publiceras ej)

Blogg/hemsida?:

Värt att nedtecknas är:

Trackback
RSS 2.0