Moraldröm

God morgon gott folk. J gick upp kl 9 och jag lät honom ha radion på när han duschade, rockmusik. Usch, inte min favorit på morgonen direkt, men jag kände mig snäll idag!

Jag drömde något som kan ses som moraldilemma. Så här var det. Jag och J satt i bilen, han körde fast han inte har körkort och jag satt i passagerarsätet. Inget speciellt med det (förutom att det är olagligt då). Så närmade vi oss en korsning i närheten som är väldigt farlig, har inträffat flera dödsolyckor i den korsningen. Innan vi får korsa den får vi stanna för rött ljus. Medan vi väntar på grönt ljus ser vi en motorcykel som kommer från motsvarande sida mot oss och svänger åt hans höger, det är lagligt att göra så. Det vi sedan ser är en bil, Volvo t.o.m., som kommer från vårt höger och flyger fram genom korsningen i en ryslig fart tvärs över. På vägen klipper han motorcykeln så att denne voltar. Killen på motorcykeln faller på mage och hela cykeln landar rätt på hans rygg. Bilen har nu kommit en bra bit ifrån. Smitning alltså. Killen med motorcykeln ligger utslagen, kanske tom dött. Jag ringer 112. Sedan vänder jag mig till J och säger "Hur ska vi förklara att vi sitter och kör bil?". Ingen av oss har körkort, det är inte vår bil utan hans föräldrars... Men vi måste ju vittna till killens fördel, även om det innebär att vi åker fast. Eller?

Jag vaknade där iaf. Sedan halvsov jag i 2 timmar fram och tillbaka mellan medvetande och drömmar. Drömde bl.a. att jag tvättade håret och all färg bara rann av så plötsligt var jag blond igen. Det rinner ju inte av något alls, inte vad jag kan se, när jag tvättar håret... Sedan fick jag ett telefonsamtal och då måste jag ju gå upp! Så nu sitter jag här i mjukiskläder och ska äta frukost. Sedan ska jag packa! Jabbadabbadoo!

Knackat på porten har

Skriv i slottsdammet här:

Går under vilket namn?:
Är du viktig?

Kontaktadress: (publiceras ej)

Blogg/hemsida?:

Värt att nedtecknas är:

Trackback
RSS 2.0