Snack om i går kväll

Blev en liten sovmorgon idag. Vi gick upp straxt efter 12. VAr en konstig känsla måste jag säga att ställa sig i duschen klockan halv 4 för att tvåla in sig och tvätta av sig blå färg. Dock sitter det som, jag vet inte vad, på händerna så är fortfarande lite blå där. Men tror jag fick bort allt på ansikte, hals, nacke och bröst. Naglarna kommer nog ha blåa kanter i evigheter, de vill bara inte bort.
Iaf så var det jätteroligt! Tog massa bilder som jag ska lägga upp under dagen. Försökte fota alla en gång men det var helt enkelt ett omöjligt uppdrag... Tyvärr var vi tvugna att gå tidigt och ta kvart över 2 tåget (då hemma kvart över 3) eftersom J fick ont i halsen och det blev ju knappast bättre av att man behövde höja rösten (i vissa fall skrika) för att höras över musiken. Men iaf, det var riktigt roligt och min bror M vann priset som bäst utklädd- en 200gr chokladkaka.
Min andra bror P ringde mig och kollade hur det var. Han var ju också bjuden men kunde inte gå för at han ahde så ont i ryggen, stackarn. Han blev dock väldigt sugen att komma men det gick ju tyvärr inte. Han fick mig att lova att ta mycket kort, ingen fara jag var redan i full färd att fota runt. Undrar hur många andras datorer jag kommer hamna på, och vilkas facebook som jag kommer finnas otaggad på utan vetskap. Aja, jag har iaf inte gjort något dumt så är ingen fara.

Redan när vi åkte in mötte vi väldigt många som utropade "Smurfar!". Och många som tittade mot oss, tittade bort, tittade igen, smålog lite, såg att jag såg och tittade bort och försökte hålla masken, och tittade igen när de trodde att jag inte kollade. Hihi, busted. Ja, nu blir det frukost!

Förresten, jag har lite träningsvärk.

Knackat på porten har

Skriv i slottsdammet här:

Går under vilket namn?:
Är du viktig?

Kontaktadress: (publiceras ej)

Blogg/hemsida?:

Värt att nedtecknas är:

Trackback
RSS 2.0