Uppladdning!

Nu ska jag ringa J och se att jag inte glömt något. Jag har även diskat och tömt och satt på en ny diskmaskin. Klätt, packat och sminkat mig. Och nu då? Ska höra med J om jag ska gå över med 5 Kärleksmums till hans familj. Vi har ju sparat för att kunna bjuda dem på fars dag, men då hade några andra barn också bakat så deras gick före. Sedan åkte hans pappa bort på affärsresa och ikväll kommer han hem men då är ju inte vi hemma... Vi får se hur det ska gå.

länk

Annars är jag hungrig! Men klockan 18.30 är det smörgåsbord så väntar in det. Då ska jag äta massa gott! Förresten så börjar mitt godisätardygn för denna vecka ikväll. Så blir ett stort hopp till nästa helg men det blir inget problem skulle jag tro! Enda jobbiga är ju att jag säkert köper hem lite godis, och det får då ligga hemma i dryga veckan innan jag får smaka. Fast jag har ju klarat det förut så varför skulle det inte gå nu?

Tycker det är lite synd bara. När jag var liten fanns det en chokladkaka som hette Viking Line som var en jättestor mjölkchoklad. Den var lite tunnare än Marabous 200 grammare men mycket större till ytan. Minns inte hur många gram. Jag älskade den chokladen! Och så tog jag typ bara någon ruta då och då så den räckte jättelänge! Alltid när andra skulle på kryssningn utan mig beställde jag hem den till mig. Sedan helt plötsligt en resa så fanns den inte längre! Borta! Så besviken... Jag saknar den chokladen.
*googlar*
Nepp finns ingen bild på chokladen heller...
Och nu regnar det. Hej då.

Knackat på porten har

Skriv i slottsdammet här:

Går under vilket namn?:
Är du viktig?

Kontaktadress: (publiceras ej)

Blogg/hemsida?:

Värt att nedtecknas är:

Trackback
RSS 2.0