Nu sitter jag här 4 år senare

Den här kommande natten för 4 år sedan kunde jag knappt sova. Jag och J sa hejdå på msn vid 1-tiden på natten och bestämde oss för att träffas på söndagen (dagen efter) på eftermiddagen och se på film. Jag skippade min kusins 17-årsfirande för att träffa honom. Snacka om fjärilar i magen.
Hade ju inte direkt berättat för mamma vart jag skulle, sa det strax innan jag skulle gå. Hon tvingade i mig lunch. Usch och fy vad äckligt det var att äta. Kändes som att jag skulle spy upp det igen. Det gjorde jag inte dock. Sedan skulle jag iväg. Sa till mamma "bara han inte vill vara bara kompisar...".

Jag åkte till Vby där han mötte mig. Han hade precis varit hos frisören och efter att jag sagt hej sa jag "har du klippt dig?", jakande svar, "vad fint det blev..". Jag var sååå blyg. Herre gud jag hade ju snackat med honom i skolan flera gånger vid det laget! Men nu var första gången helt ensamma. Ja, det var ju massa folk runt oss just då, men ni fattar.

Vi åkte iväg och hyrde film. J betalade. Han frågade om jag ville ha något godis. Det var ju en söndag vilket ju även då innebar icke-godisätardag, så nej tack. Jag fick välja film förresten. Haha, jag valde Bring it on 2. Haha, vilken dålig film det var (fast jag såg iofs bara första halvan...).
Vi åkte hem till honom och parkerade oss i vardagsrummet. Satt på ganska bra avstånd från varandra i soffan. En del familjemedlemmar gick förbi hallen och såg oss genom glasdörrarna, så jävla piiinsamt (tyckte jag då alltså).
Sedan kom familjens katt Kurius och ville mysa med oss. Han hade dock lite speciella krav på hur han ville ligga. Han ville ligga mitt emellan oss, på båda våra knän. Alltså fick vi flytta närmare varandra för att tillgodose hans behov. Första kyssen var nära förestående och på den vägen är det...

Lite senare undrade Js mamma om jag ville äta middag där. Jag tackade ja. Vad jag inte visste var att de hade bestämda platser, platser där de helt enkelt alltid satt vid middag. Så jag gick förbi "gäststolen" och klämde mig ner brevid J i soffan. När de upptäcker detta började de möblera om allting så att jag ska få sitta kvar, alla andra får alltså flytta lite på sig för att jag satte mig på fel plats... Så jävla piiinsamt.

Sedan bjöd de på hembakat bröd. Blev varnad för att de är väldigt mättande. Äh, tänkte jag och tog en mellanstor. Orkade halva. Klämde i mig så mycket som möjligt men fick verkligen inte plats. Så fick kasta en bit av brödet. Så jävla piiinsamt.
Och sedan var jag en stund till med J innan jag åkte hem.

Så gick det till under vår dag för 4 år sedan, och under första mötet med den familj som kom att bli som en andra familj för mig (även om min familj så klart är Top notch!).

Imorgon har svärmor namnsdag, Ingela. Fick veta ett tag efter den dagen att hon hade blivit så glad när J började städa helt självmant och trodde att det var en namnsdagspresent till henne. Hon blev jätteglad! Sedan såg hon mig några timmar senare och förstod att så var inte fallet... Stackarn...



Oktober 2005.             Juni 2006.                 Juli 2007.                         Juni 2008
Hade inga bilder från 2004, eller tidigare 2005 på dessa datorer, de är på mammas...

Så om 10 minuter är det dags för er att börja säga:
Grattis på er 4 års dag!


Knackat på porten har
Skrivet i slottsdammet av: Maddo

Åh, tackar!

2008-11-07 @ 07:36:59
Blogg/hemsida: http://dreammaddo.bloggagratis.se
Skrivet i slottsdammet av: Fru Evelina

GRATTIS på er 4 års dag!! alltid lika kul att få ta del av så fina och personliga berättelser =)



kram

2008-11-07 @ 09:05:00
Blogg/hemsida: http://evelinas.blogg.se/
Skrivet i slottsdammet av: Maggie

Grattis på er 4 års dag! =)

2008-11-07 @ 09:27:48
Blogg/hemsida: http://maggiesnyaliv.blogg.se/
Skrivet i slottsdammet av: ida

Kände nästan ditt pirr i magen där när ja läste:P Grattis på er 4 år dag! :)



Ja men visst är det så. Torkad frukt och nötter innehåller ju massa energi. Fast å andra sidan får man ju i sig en del vitaminer och mineraler från fukten. å nötterna har ju även bra fett i sig, inte bara mättat. men är ju en hel vetenskap de där:) Klart ni ska ha kärleksmums på er dag! mumsa på:)

2008-11-07 @ 10:19:48
Blogg/hemsida: http://idapersson.se
Skrivet i slottsdammet av: Susanna

Grattis på er !!!

Så glad för eran skull!

Syns ikväll ;-)

2008-11-07 @ 16:25:34
Blogg/hemsida: http://bubocorax.blogg.se/

Skriv i slottsdammet här:

Går under vilket namn?:
Är du viktig?

Kontaktadress: (publiceras ej)

Blogg/hemsida?:

Värt att nedtecknas är:

Trackback
RSS 2.0