Kvällen på Barcelonas...

Hemma igen. Vi var bjudna på Barcelonas Tapas och Bar av Empan (hon bjöd) som ligger bakom Kulturhuset. Hade aldrig testat tapas så det var lite spännande. Var kanske inte heller helt min grej då jag inte gillade bläckfiskringarna eller svampen. Men salladen, brödet, kycklingen och köttspetten gled ner! Sedan bytte jag mina svampar och bläckfisk mot Js sallad och bröd så allt gled ner iaf! Ingen mat till spillo. Till dessa bjöds det vin/öl. Efter middagen bjöds det på kaffe, jag drack kanske en tredjedel av min kopp, kaffe är inte min grej. J däremot tömde sin kopp fort. Efter en stund frågade han om han fick mitt kaffe, visst visst, men det hade kallnat då så han ville inte ha det längre...

Ett av kvällens roligaste var ju när en av tjejerna frågar mig och J om vi är nyförlovade. J säger "njaa" och jag säger tvärt "nej". Hur länge har ni varit förlovade då, undrar de andra självklart då. Jag är tyst och tittar på J för att han ska föra talan.
Han säger:
- Mja.. vad är det? 1 år?
- Nä! säger jag halvt bestört.
- 2 år..? försöker han.
- 3 ÅR! utropar jag varpå alla andra börjar skratta.
- Oj.. så länge.... jag tänkte bara att det var nyligen vi hade årsdag...

Efteråt skyller han på tillfälligt hjärnsläpp, han vet mycket väl hur länge vi varit förlovade. Jag tror honom faktiskt, han brukar ha bra koll på våra årsdagar.


Kvällens sammanträffande
var att en tjej, C, börjar prata om sin brorsa som pluggar på Berghs och som ska läsa sista terminen nu i vår och just nu sista tiden är han i Australien, Perth. När Perth uttalas vänder sig Empans killkompis R sig om och säger "Perth? Varför pratar ni om det?" varpå C berättar detta igen. Det visar sig då att R har blivit antagen till Berghs och ska studera i Australien, Perth från 1 februari 2009! Han fick brorsans namn av C för att kunna få kontakt där och de talar vidare. Han känner igen namnet och efter lite detektviarbete visar det sig att hennes brorsa var i Sthlm i somras och föreläste om utlandsstudier och då var R där och träffade honom! Så de hade redan träffats. C kommer från småland tror jag det var och antar att brorsan också gjorde det så så himla höga odds tycker jag inte det var på detta!

10 av de 15 som var på middagen drog vidare på krogen men vi åkte hem. Det var okej för Empan. Dock måste jag träffa henne snart igen och uppdatera mig lite! 
Försökte få de flesta av sällskapet iaf lite på bild. 11 av de som var där studerar ju teater så vem vet, kanske har vi nästa storskådis och teaterstjärna i det sällskapet! Bäst att ha dem på kort från deras "unga år". Nu var inte alla jätteunga direkt, men fortfarande var de yngre ikväll än det någonsin kommer vara i resten av deras liv....

Knackat på porten har
Skrivet i slottsdammet av: sandra

uuuuugh, BLÄCKFISK!?!?!? SVAMP`!?!?

Okej tror de får bli många tapas kvällar innan de stora hela sker !! haha

2008-11-29 @ 10:21:37
Blogg/hemsida: http://erkeus.blogg.se/

Skriv i slottsdammet här:

Går under vilket namn?:
Är du viktig?

Kontaktadress: (publiceras ej)

Blogg/hemsida?:

Värt att nedtecknas är:

Trackback
RSS 2.0