Som om jag vore en polkagris...

Idag började jag och J en ny lek. Vi har aldrig lekt den förut. Vi kan kalla den "Slickepinnen". Varför? Jo, för att leken, tydligen, gick ut på att J skulle slicka mig i nacken (för jag var så söt..?) och jag skulle försöka undvika detta. Måste säga att det är rätt svårt att undkomma någon som är längre och starkare än jag själv är. Dessutom är han ju tränad i att ta grepp på folk genom Kung Fun. Detta resulterade ju tyvärr i att han kom åt min nacke. Trots starkt motstånd. Fast vi kramades lite också, och pussades. Ja och sedan var leken i full gång igen. Vi var både i vardagsrummet och i köket. Och det var där i köket det hände.

Vet ni att slickar i nacken kittlas? Jag kan iaf intyga att så är fallet. Så medan han håller i mina händer och för mig i en position som gör att han kan kittla mig i nacken tar jag i för full kraft och försöker komma loss (inget allvarligt alltså, sa jag stopp så släppte han direkt) och PANG! Bakhuvudet rätt in i väggen. Inte bara i en vanlig vägg utan väggen svänger där så lyckades så klart pricka mitt i det utstickande hörnet med bakhuvudet. AJ!
Kändes som jag skulle få en bula. J hade lite dåligt samvete också och blåste på huvudet. Men det verkar ha gått bra!
I'm okey!

Där i utstickande hörnet slog jag i huvudet, mindre skönt.

Iaf så stack vi på varsin träning efteråt, och jag kände faktiskt av lite huvudvärk så tänkte att jag tar det lugnt. Konditionsträning, så joggade på en speciell maskin i 30 minuter i lugnt tempo. Dock började då My Super Sweet 16, om rika amerikanska tjejer som ska ha värsta superfesterna när de fyller 16 år. Så jag körde på en halvtimme till, och det kändes rätt bra så ökade både motstånd och tempo andra halvtimmen. Fast programmet var ju sjukt. Hennes kalas kostade 203 000 dollar. Tjena liksom.

Sedan handlade jag och testade Coops nya Snabbkassor där man själv scannar in varorna i "kassan" (alltså inte självscanning). Skaffade för övrigt medlemskort där i går, handlar där så himla ofta så det ska jag ha! (Vuxenpoäng!)

Snabbkassa står det istället för expeditens namn...

Och nu har jag anlänt hem. J är fortfarande på träning, slutar kl 20. Synd. Annars skulle jag frivilligt gått med på att han får slicka min nacke (svettig! hihi. Smakar säkert väldigt salt...).

Lite bildkalas:
Igår när jag var ute i snön (det snöade mycket mer än det ser ut men flingorna ville inte fastna på bild):

De började visserligen julpynta förra veckan i Vby men igår smällde de upp lite granar och jättekulor vid Hemköp. Idag smällde de upp en stor sak på torget men jag är osäker på om det ska bli skridskobana eller julgransförsäljning där...


Knackat på porten har

Skriv i slottsdammet här:

Går under vilket namn?:
Är du viktig?

Kontaktadress: (publiceras ej)

Blogg/hemsida?:

Värt att nedtecknas är:

Trackback
RSS 2.0