Kvällen

Sa läste upp vad hennes nyinköpta bok handlade om för mig:
- När det ofattbara kommer till Blackeberg är det först ingen som märker något. Det är sanslöst tyst... *tystnad* Ehm... *förvirrad över den meningen* Aha! Det var sen höst!

Ja hon läste lite fel där. Eftersom Sa inte har dyslexi är det rätt roligt att skratta åt hennes felläsning. Själv reagerade jag ju på en löpsedel i våras där det stod "Planet störtade mitt i byn". Saken var den att jag tänkte planet som i himlakroppen, inte som i flygfordonet... Tror ni jag kände mig dum när jag kom på det eller?

Så har vi hängt runt lite. Su kom och gjorde oss sällskap när vi var hemma hos mig. Sedan gick vi iväg ut i snöstormen och Su frågade sig hela tiden "vad tänkte jag på när jag gick ut i det här?". Vi åkte till vby och satte oss på McDonalds, vad finns det annars att göra en söndagkväll? Jag föreslog Engelen där Empan uppträder ikväll men de orkade inte det... Trist. Aja, hoppas det går bra för Empan ändå!

Från idag (observera mitt nya diadem, hihi):





Knackat på porten har
Skrivet i slottsdammet av: Viktoriae - Personlig blogg om självutveckling

God morgon!

Diadem har jag massa av men jag använder dem inte :/ Men det du handlade var fint =) Låter som en händelserik gårdag? Ha det så bra idag!

2008-11-24 @ 10:24:46
Blogg/hemsida: http://viktoriae.blogg.se/

Skriv i slottsdammet här:

Går under vilket namn?:
Är du viktig?

Kontaktadress: (publiceras ej)

Blogg/hemsida?:

Värt att nedtecknas är:

Trackback
RSS 2.0