Vår lilla tur ut på "stan"

Jag kom iväg och träffade Sa ett tag. Hon skulle köpa en present i form av vin till sin kusin som fyller år idag. Alltså gick vi in på systemet, där Sa var ganska nervös. Hon är ju 20 år, men hon tycker fortfarande att det känns som att hon inte får vara där. Så kände jag också i början. Självklart fick hon visa leg!
Sedan gick vi in på H&M och där i skyltfönstret såg jag klänningen med stort K. Gick och provade den. Testade tre olika storlekar. Visade sig att jag är för bred över revbenen för de mindre storlekarna, och det kan jag nog inte göra så mycket åt. Men den sista jag testade satt bra (bara jag får hjälp med dragkedjan där bak så!). Dock hade jag inte tillräckligt med pengar på kortet för att kunna köpa den så bad att få hänga in den och hämta imorgon.


Sedan följde jag med Sa hem (och det var några som försökte smita på bussen utan att ha giltiga biljetter men det gick inte busschaffören med på! Bra jobbat chaffis, även om det säkert var jobbigt för dig med hela det gänget!) och tittade på hennes nya dator, bärbar. Hjälpte henne att installera Adobe Flash Player bl.a. Tur att hon har en sådan teknisk vän, hihi. Men den var snygg och verkar bra!
Sedan åkte vi iväg igen, jag hem och hon till sin kusin.

Vi talade om att ses och äta pizza senare.
Men nu ska jag göra mig några mackor till lunch (eller ska två bananer räknas som lunch?).
Vi hörs senare.
Ha en trevlig kväll!

Knackat på porten har
Skrivet i slottsdammet av: Anonym

Den var ju kanonfin ;-)

2008-11-21 @ 18:23:07
Blogg/hemsida: http://thedevilwears.blogg.se/

Skriv i slottsdammet här:

Går under vilket namn?:
Är du viktig?

Kontaktadress: (publiceras ej)

Blogg/hemsida?:

Värt att nedtecknas är:

Trackback
RSS 2.0