Det mystiska numret

När jobbsökarengagemanget tunnades ut fick jag ta mig ett varmt bad i 70 minuter. Läste Predikanten som också är av Läckberg och väldigt bra skriven. Jag har dock svårt för titeln, Predikanten, jag vill gärna säga "Predikaten". Ni som har er grammatik i ordning vet vad jag syftar på. Men så heter den alltså inte, ifall jag skulle råka säga/skriva det någon gång.
J:s tenta slutade kl 13 så ska nog se om han har med sig mobilen och fråga hur det gick. Annars är han nog på hemväg iaf.

Medan jag badade hörde jag att min mobil började ringa på våningen under. Vet inte om det bara var någon enstaka signal eller om jag bara hörde de sista, höga signalerna för jag hörde typ 2 stycken. Var inte ens säker på att jag verkligen hört mobilen. Orka, tänkte jag och låg kvar. När jag nu kom upp hade jag dock ett missat samtal så slog upp numret på hitta.se. Vet ni vem som har ringt mig från Göteborg? Volvo Personvagnar AB. Haha, ja där har jag iaf inte sökt jobb, känns som en lite för tuff utmaning för mig. De måste ha ringt fel, för inte kan de vilja mig något?


Något för mig?

Knackat på porten har

Skriv i slottsdammet här:

Går under vilket namn?:
Är du viktig?

Kontaktadress: (publiceras ej)

Blogg/hemsida?:

Värt att nedtecknas är:

Trackback
RSS 2.0