Duktiga jag

Lyckas klämma in ett till inlägg. Precis hemkomna från ÖB och Coop. Köpte helgens godis idag på ÖB, mumsigt. Nu måste jag ju gå och träna en dag till för att få äta allt det där (minst 3 träningar för att få äta"mycket" godis), fast har ändå tänkt mig två till, alltså 4 denna vecka.
Dessutom köpte vi en burk Ravioli på 800 gr för 8 kr. Om den är god så kommer vi definitivt köpa upp ett lager av den.

När Johan satt vid denna dator och jag inte hade tillgång till internet, vet ni vad jag gjorde då?
Jag har en tidskriftssamlare där jag har stoppat ner alla viktiga papper från det att jag flytta in hit. Det mesta stod i en enda röra utan något större system. Det har jag sorterat nu i tidsordning, men inte bara det. Jag har stoppat in alla papper i en pärm också! Haha. Satt här brevid datorn med hålslagare, häftapparat och en bunt osorterade papper och satte in ark efter ark i pärmen. Ja, så nu har jag ett ordnat system på mina papper också. Mycket lättare att hitta mina saker nu även om jag innan visste att de fanns där någonstans så är det ju lättare om jag vet att det var i mars och kan leta reda på mars direkt än att gå igen hela bunten varje gång.
Skönt att jag tog tag i det tycker jag! Hihi.

Till middag ikväll bjuds det på kyckling, ris, sataysås med kokosmjölk och gurka. Mums.

Knackat på porten har
Skrivet i slottsdammet av: ida

ja visst har ja:) å du med ser ja. grymt bra vi är. tihi. Ja det jobbigaste är ensamheten på dagarna. blir tokig emellan åt. synd att du bor i sthlm annars kunde vi fördriva några timmar mellan jobbsökande å bloggande med en fika:)

2008-10-08 @ 19:46:23
Blogg/hemsida: http://www.idapersson.se

Skriv i slottsdammet här:

Går under vilket namn?:
Är du viktig?

Kontaktadress: (publiceras ej)

Blogg/hemsida?:

Värt att nedtecknas är:

Trackback
RSS 2.0