En lite miss bara, hehe

Igår var jag fruktansvärt trött. Hade ju gått upp någon timme tidigare än vanligt och tränat två pass så inte konstigt att man håller på att slockna kl 23.15. Hörde något som knäppte i köket och funderade på om jag missat stänga kylskåpsdörren ordentligt. Glömmer dock bort detta i min trötthet och gick och la mig, även Johan var trött och la sig då.
Vaknade till vid 4.20 och någon minut senare hör jag att Johan också är vaken. Av någon anledning brukar vi vakna samtidigt om nätterna. Kanske känner vi omedvetet av den andra och vaknar? Vi somnade iaf om och kl 9 vaknade vi båda igen. Johan gick upp och jag drog mig till ungefär halv. Sedan gick jag upp :-)

När Johan ska göra i ordning frukost upptäcker han att frysen varit på glänt hela natten. Då har frysdörren glidit upp lite när jag stängde kylen igår kväll. Suck! Så det som legat ytterst i kylen hade tinat (typ wokgrönsaker och glass) men köttet som legat i mitten kändes rätt genomfryst fortfarande. Så jag får ta tag i det där och kolla om vi behöver kasta något. Vi behöver ändå göra en inventering av frysen. Finns en del saker där som vi sparat men som vi inte kommer äta upp medan vi har nya saker som vi inte få plats med i frysen och måste låna utrymme i den störa frysen tillhörande Familjen. Så är väl lika bra att ta tag i det idag då.

Idag vill jag också shoppa ett par tjocka strumpbyxor, får hoppas att jag kommer iväg. Kanske blir det ett besök på systemet även för mig.

Imorgon kanske vi ska städa, Johan är iaf inställd på det så förhoppningsvis orkar vi med det :-P Sa i torsdags att "det börjar bli dags att städa nu, ska vi göra de till helgen?" och fick svaret "vi kan försöka iaf". Det var ett oväntat svar från en som skyr vad allt som städning innebär, men det är bra att han också tyckte att det var dags iaf :-) Svärfar var här igår för att kolla på datorn och han tyckte också att det var dags att städa varpå Johan hade svarat att "vi ska städa på söndag". Låter kanske banalt men som sagt så gör han nästan vad som helst framför att städa så är jättebra att han själv vill få det gjort *glad*

Igår lånade jag 3 böcker av mor, alla är av Läckberg. Började med Isprinsessan igår så ska väl sätta mig en stund till med den nu... ;-)

Ha en bra lördag!

Knackat på porten har
Skrivet i slottsdammet av: elin

jag vet inte riktigt, själv då? :) aa det ska bli skönt faktist! :)

2008-10-11 @ 11:36:36
Blogg/hemsida: http://eelinjohanssoon.blogg.se/

Skriv i slottsdammet här:

Går under vilket namn?:
Är du viktig?

Kontaktadress: (publiceras ej)

Blogg/hemsida?:

Värt att nedtecknas är:

Trackback
RSS 2.0