Främst middagssnack

Till middag blir det ugnsstekt kyckling, jasminris och egen currysås. Får hoppas att det blir gott! Eftersom jag inte fick tag på J förut så tog jag eget iniativ och plockade kyckling ur frysen för tining. Han tyckte det var en bra idé så det var ju bra att jag inte väntade länge på honom. Han verkar ha klarat sin tenta riktigt bra! Trots att han låg magsjuk flera dagar så att hans pluggplanering inte höll. Efter tentan gick han till några ställen där han lämnade in CV och som bett honom komma tillbaka för att se att de verkligen läst CVt. Fick inget napp, men de gillade CVna och på ett ställe sa de att de kanske får en lucka i januari och då kanske han är aktuell. Iaf något.
Nu väntar vi med spänning på samtalet till Bella, ifall hon blir anställd eller inte! Hoppas hoppas!

Nu ringer äggklockan, be right back.
Nepp, inte riktigt klart. Jobbigt att laga mat. Visserligen delvis självförvållat men kan väl få klaga ändå? Te.x. är det jobbigt då ugnslampan dött så vi msåte öppna luckan varje gång för att se hur maten ser ut, och då väller det ju ut värme.
Men sedan också att ugnen, som är gammal, har börjat tappa temperaturen. Sätter man den på 200 grader och den visar att den har nått 200 grader så är det ändå itne så. Sätter man in en termometer visar denna typ 150grader. Vet inte exakt hur mycket fel, men rätt mycket fel är det iaf. Detta är ju rätt jobbigt då vi inte vet om det är tillräckligt varmt i ugnen och av rädsla att bränna maten inte vill höja för mycket. Ja... inte lätt det inte.


Knackat på porten har

Skriv i slottsdammet här:

Går under vilket namn?:
Är du viktig?

Kontaktadress: (publiceras ej)

Blogg/hemsida?:

Värt att nedtecknas är:

Trackback
RSS 2.0