Ogillar Kicks

Jag brukar inte vara långsint, men i vissa fall kan jag verkligen vara det!
Det var i åttonde klass som jag gick till en Kicks butik i (gamla) V-by centrum. Hade fått gott bemötande där innan men den gången var hon så otroligt otrevlig och snärtig mot lilla mig på 14 år fast jag bara ställde en enkel fråga! Blev så avvisad och irriterad att jag sa "Aldrig mer ska jag handla på Kicks!"
Ja, hur länge sedan var det här då? 8,9,1,2,3,tsp,½år hm..6½år sedan. Jag har inte handlat där sedan dess. På 6½ år. Däremot har alla andra sminkaffärer blivit gynnade av det. Jag vill helst inte ens gå in där, jag är ingen potentiell kund. Tyvärr. Hon var grinig helt i onödan och jag blev långsint.
Första gången som Johan köpte badkulor och sådana härliga saker till badet till mig i present frågade jag var han köpt dem. "The body shop". Bra, vill inte ha något från Kicks. Och drog detta. Så tror han vet att han inte ska handla saker därifrån till mig :-) The body shop är ju en väldigt bra butik, lite dyr kanske. Kanske de behöver personal...

Iaf, anledningen till att jag skriver detta är för att jag ska på en rekryteringsträff imorgon på ams. Där kommer diverse företag att vara. Den enda jag är verkligt intresserad av är Åhléns. Skrivit CV till dem nu också. Sedan finns Lidl men tyvärr så jobbade min kompis där och jag tyckte inte de verkade jättebra (dessutom fick hon inte sin lön i slutet förrän efter lite tjafs) så jag är inte så taggad att söka dit. Inte så tänd på McDonalds, men om jag inte har något annat val så. Sedan är det saker jag inte vill jobba inom som är där också. Och så Kicks. Om det inte vore för den där tanten för 6½år sedan så hade jag sökt dit utan att tveka. Men. Hur sjutton ska jag kunna skriva ett CV till dem där jag är positivt inställd till Kicks när jag inte gillar dem? När jag undviker dem och inte handlar där? Hur? Och om jag skulle lyckas och bli intagen på intervju, hur ska jag kunna hålla skenet uppe? Och hur ska jag kunna arbeta på Kicks utan att det känns som att jag förråder mig själv?

När jag sa detta till min kompis Bella (hon som fyller år idag) sa hon att jag kan ju börja där för att göra dem bättre. Visst. Men ska jag då skriva/säga "jag gillar inte er för jag har blivit ojust bemött tidigare av er personal men jag vill börja hos er ändå för att ge kedjan bättre rykte med trevligare personal och bättre bemötande" gah. Smöris. Känns som jag försöker smöra till mig ett högre betyg än jag förtjänar. Slicka uppåt, sparka neråt. Tss. Dessutom är det kanske bara jag som inte gillar Kicks, kanske har de gott rykte? Jag har ingen aning. Slagit ifrån mig allt jag sett/hört/läst om Kicks de senaste åren så vet inte alls om de gjorde något bra eller varit med i någon skandal. För jag har inte brytt mig. Jag har inget där att göra iaf.

Att jag ska vara så långsint.
:-(

Kan jag..?

Knackat på porten har
Skrivet i slottsdammet av: Emma

halla..:) anledningen till att jag skriver pa engelska ar for att majoriteten som laser min blogg ar engelsk-talande.. bor pa irland!

2008-10-01 @ 19:57:06
Blogg/hemsida: http://babyprincessdoll.blogg.se/

Skriv i slottsdammet här:

Går under vilket namn?:
Är du viktig?

Kontaktadress: (publiceras ej)

Blogg/hemsida?:

Värt att nedtecknas är:

Trackback
RSS 2.0