Om att ha en inkräktare

Ja, för några dagar sedan avslutade svärmor sin Kolonilott, efter många år. Hon tog då hem mycket av det hon haft där i växtväg. Så frågade hon mig och jag ville ha lite blommor i en vas. Visst, svarade jag och när jag kom hem nästa gång stod det en vas med blommor utanför dörren. Jättefina.
Idag satt jag faktiskt lite vid matbordet, där blommorna nu är placerade, och då såg jag att vi fick med sällskap i blommorna.
Fast den krabaten kommer aldrig kunna bli fotomodell, han gör sig väldigt dålig på bild...

Knackat på porten har
Skrivet i slottsdammet av: Anonym

Hej de vart ingen redovinsing idag, för vi skulle prova studentmössorna på den tiden och de tog väldigt lång tid innan hela klassen var klar så jag får antagligen redovisa nästa vecka, och Oj va ledens jag blev (inte) :p Vad har du gjort i dag da?

2008-10-02 @ 16:34:22
Blogg/hemsida: http://klantetejp.blogg.se/
Skrivet i slottsdammet av: Anonym

Ja de börjar komma väldigt mycket nu, har 3 prov och flera arbeten som ska in innan lovet och det är v44. Och nått som ska in veckan efter. De är det västa som finns att ha prov veckan efter för då måste mab plugga massa på lovet :/



Min dag har varit bra! Haft studentmöss prövning och nyss så var vi på ikea och köpte bokhyllan, det vart en askfärgad :)



Hoppas att du får nått jobb snart! Kan tänka mej att det inte är så kul att inte ha nått att göra. vad gick du på gymnasiet?

2008-10-02 @ 19:23:34
Blogg/hemsida: http://klantetejp.blogg.se/

Skriv i slottsdammet här:

Går under vilket namn?:
Är du viktig?

Kontaktadress: (publiceras ej)

Blogg/hemsida?:

Värt att nedtecknas är:

Trackback
RSS 2.0