Partymood

Måste säga att det är rätt lätt att se vilka av mina IRL vänner som läser min blogg. Inom 12 timmar efter att jag la upp "barbie-testet" hade 3 av de 4 vänner (som har egna bloggar då) som läser bloggen också lagt upp testet på sin blogg. Hihi. Det gör inget mig absolut inget att ni också gör tester, bara kul att se att de flesta får högre poäng (alltså mer plastiga) än jag. Hihi!

Kvar att göra då... Måste bestämma mig för vilket läppglans jag ska köra på (svårt val!), Johan måste fixa håret där bak på mig men han ska äta liite först (bjuds på mat men vi har missat lunchen så är ju bra om vi får i oss lite innan iaf), själv äter jag godis. Hihi.
Sedan måste jag packa, missade att åka till systemet så jag har ingen dricka (det ordnar sig nog ändå) men Johan har öl iaf (jag gillar inte öl).

Jag får inte glömma kamera, present (naturtavla även till Sandra), åka förbi HM på vägen och tjacka ett par tjocka strumpbyxor (inte frysa) och kanske några hårspännen. Johans öl. Ja, typ det. Skönt, inte mycket kvar!
Jag sa till Johan att jag blir sur om vi inte är i Vby senast kl 16.45 då det stänger 17. Stänger dem innan vi kommer dit blir jag på dåligt humör :-(

Men glada tankar nu! JIHOO!

Knackat på porten har

Skriv i slottsdammet här:

Går under vilket namn?:
Är du viktig?

Kontaktadress: (publiceras ej)

Blogg/hemsida?:

Värt att nedtecknas är:

Trackback
RSS 2.0