Personlighetstest

För ett tag sedan gjorde jag ett test på den här hemsidan. Nu såg jag i en blogg att en person gjort testet och då gjorde jag det igen. Försökte verkligen svara så ärligt jag kunde, även om det är svårt då det varierar hur jag agerar och tänker i lite olika situationer. Men till min glädje denna gång så fick jag detta svar (har glömt vilket svar jag fick förra gången):

Din personlighetstyp:
Självständiga, originella, analytiska och bestämda. Besitter exceptionell förmåga att omsätta planer i handling. Värderar kunskap och kompetens högt. Vill förverkliga sina visoner. Tänker långsiktigt. Ställer mycket höga krav, både på sig själva och andra. Födda ledare, men kan underordna sig andra ledare de respekterar och litar på.

Oj, ja det stämde ju rätt bra in. Det svarta är sådant jag kan hålla med om. Även om jag inte vet om jag har en exceptionell förmåga att omsätta planer i handling så brukar jag ju alltid göra mitt bästa för att göra som jag planerat, och så brukar det också bli. Ställer lite lägre krav på andra än på mig själv, men vill fortfarande se resultat och när jag vet att andra kan bättre än de gjort så blir jag besviken. Född ledare vet jag inte riktigt, brukar inte ta ledarrollen om jag inte är missnöjd med den befintliga ledaren då, då tar jag gärna plats eftersom jag är bättre ^^

Karriärer som skulle kunna passa dig:

Forskare, ingenjörer, professorer, lärare, läkare, tandläkare, affärsstrateger, organisationsgrundare, företagsekonomer, affärsföreståndare, chefer, militärer, jurister, advokater, domare, programmerare, systemvetare, dataspecialister, psykologer, fotografer, forskningsledare, utredare, professionella pokerspelare.

Svart markerade är yrken jag har funderat lite eller mycket kring tidigare.
Nu har jag ju skippat psykolog till fördel för jurist. Så var ju kul att båda fanns med på listan...


Knackat på porten har

Skriv i slottsdammet här:

Går under vilket namn?:
Är du viktig?

Kontaktadress: (publiceras ej)

Blogg/hemsida?:

Värt att nedtecknas är:

Trackback
RSS 2.0