PREMIÄR!

Shit vad jag hade mycket energi! Stackars Johan som försökte fokusera på sitt och jag bara störde honom hela tiden. Käften glappade rejält- det har jag ärvt av far och farmor. Så vad gjorde jag av energin? Jag gick och tränade. Körde ben och mage idag som planerat. Var knappt några människor där så det gick fort och jag var full av energi, vilja och effektivitet så därför gick det fort att gå igenom mitt pass. Körde ingen kondition på det, det här räckte. För ikväll (eller snarare om någon timme sådär) så ska jag iväg och simma! Ska träffa mamma som fortfarande inte är tillräckligt bra för gymmet så vi tänkte testa om simning funkar. Så det blir mitt 5e pass den här veckan!
Och det mina damer och herrar är första gången någonsin som jag kommer träna fler gånger i veckan än Johan!
Han ska träna ikväll och det blir 4e passet denna vecka och imorgon kan han inte träna och söndagar har han ingen träning på. Jag däremot kan träna både imorgon och på söndag, om jag skulle vilja (troligen inte).
Dock ska det noteras att Johan tränade 1½pass både i måndags och tisdags, 1 igår och möjligen 2 pass idag vilket ju per pass blir 6 stycken denna vecka (minst 5 pass iaf om nu ingen annan ska träna andra passet ikväll). Så han har tränat fler pass (eller lika många) om man delar upp det men jag har varit iväg på fler pass än han har. Ja lite komplicerat kanske. Men åtminstone första gången det händer.
Och det var minsann inte igår som jag tränade 5 gånger på en vecka frånsett skolgyman!

Yeey, grattis till duktiga mig! Nu kan jag iaf äta godiset jag köpt med gott samvete imorgon!

NU ska Johan ha tillbaka datorn(internet) igen.
-Snart klar, svarade jag.
-Vält inte ut det här bara, säger han och ställer en skål med hans mat brevid datorn.
Snacka om förtroende han har för mig...
Aja! Vi hörs nog senare, ha en trevlig helg!

Knackat på porten har
Skrivet i slottsdammet av: Emelie

duktigt :) och ja, det kallas den nog, effektiv är den iaf :)

2008-10-10 @ 15:43:59
Blogg/hemsida: http://emeliemartinell.blogspot.com
Skrivet i slottsdammet av: ida

va duktig du är!

Japp nu är mungiporna långt upp. wiie va kul det ska bli:) haha. okej lite ironi. men nej de känns okej nu. har köpt med mig en godispåse oxå som ja kan tröstäta på när ja saknar min bubbe för mycket:P

2008-10-10 @ 16:04:20
Blogg/hemsida: http://www.idapersson.se
Skrivet i slottsdammet av: Emily

svar: det är nässelutslag enligt doktorn på vårdcentralen, men har haft dem i flera veckor och tar medicin mot dem, trots detta försvinner dem ej!



aha, vad pluggade du då?

jo det kan va skönt med "lediga" pluggfria perioder, men tråkigt att det inte är så enkelt att hitta jobb. Vad tänkte du fortsätta plugga med?

2008-10-10 @ 16:20:37
Blogg/hemsida: http://emali.blogg.se/

Skriv i slottsdammet här:

Går under vilket namn?:
Är du viktig?

Kontaktadress: (publiceras ej)

Blogg/hemsida?:

Värt att nedtecknas är:

Trackback
RSS 2.0