Räkmacka

Eftersom det inte är första gången jag blir helgalen i Räkmackor så har jag tidigare googlat på det. Jag fann då ett ställe i Gbg som är känt för sina King Size Räkmackor för 165 kronor styck. (Och jag tyckte att dagens på 79 kr var svindyr). Stället heter Gothia Towers. Förra året sålde de 143 155 räkmackor.
Helt galet.

Där vill jag äta en macka! Ge mig!
Måste äta en macka där om jag kommer till Gbg. Jag menar. Jag är ju en riktig amatörexpert på räkmackor här i Sthlm. Framförallt var jag det för ett halvår sedan och tidigare, då jag hade befintlig inkomst. Har ätit Räkmackor på många, många ställen och ofta iaf ett par gånger så att jag ska kunna göra en rättvis bedömning. Jag vet var brödet kan vara lite torrt. Lite snålt med räkor. Sur sallad. Tråkigt utseende. Och var dem är väldigt goda. Och var dem är extra dyra. Och var de extra dyra mackorna faktiskt är nästan värda sitt pris (jag är för snål för att tycka att dem är helt värda det. Så mätt blir man ju liksom inte på EN macka).
Så därför vill jag testa deras. DYRT men King Size kanske innebär att man blir mättare? Jag har också höga förväntningar på utseende, fräschhet och smak.

Här
Blir ni inte ens lite sugna?

Mackorna som vi förhoppningsvis ska äta imorgon kommer vara iaf 2 stycken var, så att vi verkligen blir mätta. Annars är det ju löjligt lite mat och mättnad för relativt mycket pengar!

Knackat på porten har
Skrivet i slottsdammet av: Jannice

Jo jag blir sugen på räkmacka! Ska nog föreslå det till middag ikväll! mums Tack för tipset!

2008-10-07 @ 07:33:21
Blogg/hemsida: http://jannicejarpe.blogg.se/

Skriv i slottsdammet här:

Går under vilket namn?:
Är du viktig?

Kontaktadress: (publiceras ej)

Blogg/hemsida?:

Värt att nedtecknas är:

Trackback
RSS 2.0