Så är det

God morgon! Vaknade ju till när Johan gick upp 7. Sedan vaknade jag vid 8. Och klockan 9 vaknade jag eftersom ajg ställt klockan. Ja jag tänkte komma in lite i bättre rytm och inte sova till 10 -halv 11 hela tiden. Fast kanske inte så smart att ändra det på en fredag, men strunt samma! Vaknade till Sanna Nielsens Empty Room. Den borde ha gått vidare till Finalen, men nepp. Aja för sent att älta det nu.

Nu ska jag ta och maila en person. Sedan ska jag göra frukost och kolla efter jobb. Johan slutar 10 och sedan kommer han hem. Risken finns ju att han måste ha internet för skolarbete då ett arbete ska in idag innan 00.00.
Fick svar från en av de 8 underavdelningarna jag sökte igår att hon inte behövde personal för tillfället men skulle spara min CV för framtiden. Aja, alltid något. TACK som svarade! Ska kolla den mailen också och se om jag fåttnågra fler svar :-)

Ja, vi hörs senare under dagen då! Ciao.

Knackat på porten har
Skrivet i slottsdammet av: Söderlund

En ny design är på väg och nu är det nya upplägget för den exklusiva storsatsningen i bloggen publicerat. Nu söker Söderlund läsarnas uppfattning om det nya schemat för bloggen framöver och hoppas på att just du vill dela med dig av dina tankar. Hissar, dissar, sågningar och sexdiskussioner, är bara lite av det som du kan finna i bloggen som är en av de absolut snabbast växande just nu. Nu senast (tredje inlägget uppifrån) så diskuterade vi "Stjärnor på is". En diskussion som fortfarande är i full gång, bara för att ge ett exempel på allting som tas upp. Hoppas och tror att även du vill vara med och påverka med dina tankar och tycken. Stort tack på förhand och ha en fortsatt trevlig fredag.

2008-10-10 @ 09:42:21
Blogg/hemsida: http://ventux.blogg.se/
Skrivet i slottsdammet av: älinpälin.

GRATIS KLÄDER



Här samlar du lätt ihop poäng som du sedan byter mot presentkort från H&M eller Gina Tricot. Det är verkligen en lönsam sida! Jag har redan fått ihop 650 kr i presentkort. BLI MEDLEM!  http://www.gratisklader.se/Register.asp?r=33294

2008-10-10 @ 09:44:16
Blogg/hemsida: http://flowersarebeautefulsoareyou.blogg.se/
Skrivet i slottsdammet av: elin

haha tack et ska ja, du med :) vad ska du göra?

2008-10-10 @ 09:46:41
Blogg/hemsida: http://eelinjohanssoon.blogg.se/

Skriv i slottsdammet här:

Går under vilket namn?:
Är du viktig?

Kontaktadress: (publiceras ej)

Blogg/hemsida?:

Värt att nedtecknas är:

Trackback
RSS 2.0