Spring i stan

Har planer på att vara uppe senast 9 imorgon, men eftersom jag inte är hemma ännu så vet jag inte hur det kommer gå med det. När jag och J gått runt i stan (ajaj ömma fötter!)  och blandat nytta med nöje åkte vi hem till mina föräldrar och åt middag här! Mumsfilibabba. Sedan råkade J zappa förbi ett Kampsportsprogram på Eurosport och gick ner till tvn i källaren och tittade på det så vi andra kunde se intressantare program... men J är fortfarande kvar där nere, han ville se finalen också...
Med tanke på att det är halvtimmestrafik på bussarna här tvivlar jag starkt på att vi är hemma före 00....

Att lämna CV gick bra till en början för J, han fick ett väldigt positivt bemötande i en affär! *hoppas hoppas* Sedan gick det utför för honom. För mig gick det uselt i början, fick en topp på ett riktigt bra bemötande *hoppas hoppas* och sedan gick det utför igen... Aja! Ett jobb var räcker ju gott och väl, hihi.

Jag fick tag på "krona" och textilfärg, men det var så mycket folk på Buttricks att jag struntade i kroppsfärgen och åker dit på dagtid istället! Köpte heller inte strumpbyxor eller skärp, fann inte det jag ville ha så ska kolla vidare imorgon typ. Hittade heller nte en t-shirt i rätt storlek till morfar men det ska jag också ordna vidare.

Så kul att jag har massa pyssel framför mig nu, Smurfmössan och T-shirt till morfar. Imorgon ska jag nog börja med att måtta huvudet på mig (mini-huvud) och göra en mall för att sedan klippa ut mönstret i tyget. Hoppas det blir bra!

Knackat på porten har
Skrivet i slottsdammet av: Kostrådgivaren

Granatäpple är inte som vanliga äpplen. Själva frukten består av kärnor som är supernyttiga. Dessa kärnor är goda att blanda i olika sallader.



Jag tycker granatäpplen är vackra! :)

2008-10-28 @ 00:27:06
Blogg/hemsida: http://kostradgivaren.blogg.se/

Skriv i slottsdammet här:

Går under vilket namn?:
Är du viktig?

Kontaktadress: (publiceras ej)

Blogg/hemsida?:

Värt att nedtecknas är:

Trackback
RSS 2.0