Stressad för första gången på länge

Nu kom jag och tänka på den där spelreklamen med en kille som alltid är för liten. När han ska åka karusell är han för kort, när han cyklar åker de andra moppe, när han får sin moppe åker de andra bil, och när han vill spela så är han under 18 år. Stackarn att aldrig vara tillräckligt stor.

J stressade mig lite nu på morgonen. Jag hade en plan för dagen ungefär, fast jag inte riktigt vet när jag och Bella ska träffas (och nu sover hon nog). Men så påminde J mig om att jag lovat att vi ska åka in till stan och lämna CVn igen... Shit! Det hade jag totalt glömt och med ens gick pulsen upp på mig. Första gången jag känt mig stressad på 2 månader?
Läskig känsla egentligen.
Jaha.. så hur ska jag hinna med detta då. Frukost nu och sedan hade jag tänkt plugga och söka jobb. Men nu får det väl bli skriva CV och ta en snabb titt på jobb. Och åka iväg till stan... Fan, känner inte alls för det!
Jag har ju inte pluggat ett smack ju, måste få chansen att repetera lite! Vill inte börja dagen innan provet, det känns ju dumt liksom (även om jag hela 3an började plugga till proven kvällen innan för att vi hade så mycket annat hela tiden... men nu är jag ju inte van vid det längre). Och inte ska J träna ikväll heller, men nu lovade han iaf att han inte skulle störa mig om jag pluggar då. Fast vet ju inte när jag kommer hem från Bella. Vi har inte snackat om tider alls. Gah.
Imorgon har jag inte så jättemycket för mig, det enda inbokade är box kl 15.30. Hade passat bättre att lämna CV då men när jag försökte antyda det för J (jag vet att man egentligen inte ska antyda saker för killar för de missar jämt poängen) så sa han att det var ju en perfekt pluggpaus. :-(
Jag har ju lovat honom, och egentligen skulle vi gjort det i tisdags men jag hann inte då...

Knackat på porten har

Skriv i slottsdammet här:

Går under vilket namn?:
Är du viktig?

Kontaktadress: (publiceras ej)

Blogg/hemsida?:

Värt att nedtecknas är:

Trackback
RSS 2.0