Finns aldrig bilder på fotografen

Haha, helt otroligt alltså. Så blir det väl när man är fotografen, oftast bakom kameran. Alltså, hade ju tänkt uppdatera fotot jag har med i min CV som är från i somras. Ta en nyare bild. Kraven är alltså: Tagen mer nyligen, jag är sminkad, jag ser bra ut(dvs inga konstiga miner, inget hår som fladdrar över ansiktet, inga halvblundningar osv) och jag ska vara ensam på kortet eller iaf så pass långt ifrån andra att jag kan klippa ut mitt ansikte utan att det ser konstigt ut. Är väl inte konstiga krav?
Nej, men inte kan jag hitta ett enda foto som uppfyller kraven heller! Inte ett enda, taget efter sommaren (eller iaf efter juli). Helst ska jag ju ha glasögonen på mig så att de ser att jag har glasögon, det är ju "det nya jag". Jag kan inte hitta en enda bild.

Imorgon ska jag upp tidigt för att ta mig till ams på möte. Får väl passa på att klä mig lagom snyggt och sminka mig bra och så och fota mig då. Så har jag en färsk bild, riktigt färsk bild. Risken är ju dock att det blir uppstyltat, stelt...


Till middag åt vi Spånga Macka. Dvs ungefär som sallad på/under pizzabröd. Ta en titt...

Underbart gott!

Knackat på porten har

Skriv i slottsdammet här:

Går under vilket namn?:
Är du viktig?

Kontaktadress: (publiceras ej)

Blogg/hemsida?:

Värt att nedtecknas är:

Trackback
RSS 2.0