Spring hit än dit, än bort än tillbaka

Mörkret har börjat falla och snart är det riktigt mörkt ute... Hur kan man uppskatta det? Upptäckte att en till av våra lampor gått nu. Attans. Vi har 4 lampor som funkar just nu + alla utom en i badrummet (massa spotlights). Det innebär att vi har 8 lampor som inte fungerar (bortsett från den i badrummet). Hoppas jag inte glömde någon nu. Ja det blir mörkt när mörkret faller här inne... Suck. Vi måste verkligen ta tag i detta och köpa glödlampor! Så svårt kan det ju inte vara liksom!

Har precis ätit lunch... Men om bara någon timme är det dags för middag. Var i stan och fick tag på allt jag behövde! Gick så mycket snabbare på Buttricks idag än igår också, tog nog bara 2 minuter. Så nu måste jag börja med att göra mallen som jag hade planerat. Tror jag börjar med presenten till morfar imorgon, den måste vara klar senast på dagen på torsdag (måste torka 24 timmar).

Jag har sprungit runt i massa affärer för att hitta rätt skärp till lördag. Visserligen hittade jag rätt skärp redan i första butiken, men den var alldeles för stor! Gick in i en till affär, bara stora där med. Och en till, utan att hitta några sådana alls. Och slutligen i fjärde butiken hittade jag skärpet i rätt storlek! Sedan köpte jag leggins utan fot. Hade föredragit med fot (dvs strumpbyxa) men då fanns det inga blå, bara turkosa. Så fick bli leggins, får ha vita strumpor i skorna istället.
Därefter gick jag tillbaka till butik nr 2 och köpte tröja till morfar, för då fanns ju inte den i fjärde butiken istället...

När jag fått tag på allt gick jag och tränade i Hötorget. Första gången jag var i den lokalen. Det är verkligen skönt att kunna träna var jag vill! Möttes av en riktigt hurtig kvinna som tyckte att mina barn var riktigt söta (har 3 foton på J från när han var liten, i olika åldrar, i mitt etui, tydligen trodde hon att jag var trebarnsmor? Ser jag så gammal ut med rött hår och glasögon, haha?). Sedan visade hon mig med glädje runt så att jag visste vart allt var då det var första besöket.
"Joggade" på en sådan där tramp-/joggmaskin i 60 minuter. Gick finemang tills en kile kom och ställde sig precis för tvn. Jag hade ju kollat på det programmet i 40 minuter då och ville ju se hur det slutade... Suck. Gick inte så fort, och kom inte så långt, men hade ju ganska bra motstånd på så är acceptabelt ändå. Sedan till t-centralen och handla mjölk+sallad och nu är jag hemma. Hm, tog nästan 10 minuter att skriva det här inlägget (blev avbruten av telefon) och nu är det ju väldigt mörkt ute...

Knackat på porten har

Skriv i slottsdammet här:

Går under vilket namn?:
Är du viktig?

Kontaktadress: (publiceras ej)

Blogg/hemsida?:

Värt att nedtecknas är:

Trackback
RSS 2.0