Först kvällen i text

Nu har jag kommit hem, mötte en joggare. Orka jogga nu...

Angående min förändring: J gillade det också! Batterierna i kameran dog så det är på laddning nu, sedan får ni också se. Bellas lillasyster tyckte att det var finare nu. Schysst, det andra har jag ju haft i 6 år... :-P
Vi tog massa foton, så kan ju berätta om dagen nu och så får ni bara bilder i ett inlägg?
Vi gör så.

Innan jag åkte hemifrån sa jag till svågern "Kolla noga nu för jag kommer inte se ut så här när jag kommer hem igen".
 Först möttes vi i Vby där vi först köpte ett kort och sedan färg (B köpte lite smink också). Sedan gick vi till Forex där B hade ett ärende och jag pysslade lite med kortet. Sedan gick vi runt i Vby och spånade lite. Därefter gick vi och åt middag på Subway där jag kläckte den roliga kommentaren (enligt B iaf, jag fattar inte riktigt) "Vad hal den va!", tror jag att jag sa, rätta mig B om jag citerade fel. Därefter in på H&M där B shoppade lite till, lyckosten har ju födelsedagspengar att spendera. Själv har jag ett halvår kvar till min nästa födelsedag... Sedan skulle vi faktiskt åka hem. Fast jag fick lite problem på vägen, jag hittade nämligen inte mitt busskort! Och det är för vuxna och säsongskort så blev rätt panikslagen! Efter att ha rotat igenom alla jackfickor och väskan hittade jag den slutligen i byxfickan... Jag lägger aldrig kortet där... Vi hann med bussen iaf och på den resan ringde Bs pojkvän Markus. Där B berättade vad vi skulle göra i ordalag som kan missförstås (minns ej exakt) och precis efter kläckte hon den roliga kommentaren (åtminstone enligt mig) "Vi ska ha tjejmys" som i kombination med det hon precis sagt fick det att låta precis så som det skulle kunna missförstås med skillnaden att det nu inte kunde missförstås för det var verkligen det som det syftades på (lät det som alltså, det var inte tjejmys vi skulle ha- på det sättet. Lite snurrigt, jag vet).

Därefter satte vi igång med "före"-foton och med att ordna mig! Sedan ordnade vi B och sedan tog vi massa "efter"-foton och testade lite andra kläder och lekte lite med kameran. Tur att ingen filmade oss i smyg (vad vi vet) för då var vi rätt så ego och kanske liite åt fjortis hållet, men hey! Vi måste ju passa på när vi kan!

Sedan åkte jag hem och mötte J som som sagt gillade det och sedan visade jag svåger och ja,han såg en viss skillnad faktiskt. Nu sitter jag här och ska kolla era bloggar, sedan blir det väl sängen kanske. Eller så laddar jag in bilderna idag också... Hm.

Knackat på porten har

Skriv i slottsdammet här:

Går under vilket namn?:
Är du viktig?

Kontaktadress: (publiceras ej)

Blogg/hemsida?:

Värt att nedtecknas är:

Trackback
RSS 2.0