Nöjd med dagen. Siktar på morgondagen.

Så där... Nu har jag skrivit CV till Åhléns, Kicks (puh) och McDonald's. Nu gäller det bara att kunna skriva ut dem, och det är inte det lättaste. Vår skrivare krånglar- ibland kan jag skriva ut, ibland inte. Jag fattar inte vad problemet är!
Men men, jag väntar till imorgon då jag läser igenom det en gång till. Funkar det inte att skriva ut då får jag försöka våldgästa någon annan i huset och skriva ut på deras skrivare. Och hoppas verkligen att det funkar!

Sedan sökte jag faktiskt även till The Body Shop. Så tycker jag har varit väldigt effektiv idag! Hunnit med allt jag var tvungen att hinna!

Imorgon är dert detta som gäller:

Försöka ta mig upp senast 9.
Göra lite saker (hemlis)
Möta Bella och gå till ams kl 13
Möta Lisa kl 17.30 och träna step kl 18
Och som vanligt leta efter jobb, fler jobb.
Hittat 2 till jobb som är intressanta så att skriva 1-2 CVn skulle ju vara bra att hinna iaf innan helgen... Lite osäker på dem bara.

Jag har ju sökt ganska många jobb tycker jag, iaf med tanke på hur lite jobb det finns att söka nu! Har en mapp där jag lägger in alla jobbCV. Men några har jag missat, tex om de inte vill ha en medskickad CV skriver jag en presentation och fyller i mina meriter där bara och missar att spara den i mappen.
Här är alla mina sparade CV i mappen (har även en lista där jag skriver vad jag sökt och om jag fått något svar- nu står det antingen ingenting eller "nej"...)


Knackat på porten har
Skrivet i slottsdammet av: Emily

svar: ja läskigt lika ju! :P



vilket sammanträffande att du skrev en kommentar just när jag skulle svara på en du skrivit tidigare, haha!

2008-10-01 @ 20:54:57
Blogg/hemsida: http://emali.blogg.se/
Skrivet i slottsdammet av: ida

ja visst är det, man glömmer bort att uppskatta den ibland:) Va duktig du varit. själv har ja inet gjort mycket nytta idag inte. men imorrn blr det nya tag, både träning och jobbsök hoppas ja:)

2008-10-01 @ 21:23:02
Blogg/hemsida: http://www.idapersson.se

Skriv i slottsdammet här:

Går under vilket namn?:
Är du viktig?

Kontaktadress: (publiceras ej)

Blogg/hemsida?:

Värt att nedtecknas är:

Trackback
RSS 2.0