Vad mitt jobb gick ut på...

Ja, ganska bra planering iaf! Efter träningen handlade jag lite och sedan väntade jag med mor på hennes buss. Hade tur för tåget kom 1 minut efter att hennes buss kom, så bra tajmat!
När jag kom hem så hade mitt anställningsbevis på academic work kommit med posten, så fast jag var hemma 10 i 8, så är jag klar först nu. Läst igenom papper och skrivit under. Ska skicka in pappren imorgon.

Men nu är jag klar med alla måsten (eller nej det är jag ju inte, men aja...)!
Vad gjorde jag nu då imorse?
Först och främst så fick jag frågan om jag gjort ett färgblindstest någon gång. Och det har jag ju i skolan då. Detta var liiite mer avancerat.
Det var en lång, smal träask innehållande kanske 20 färger i en färgskala. Tex rött till vänster och rosa till höger, och alla skiftade liiite i färg. Sedan tog hon bort alla utom de längst ut på kanterna och jag hade då 2 minuter på mig att sortera in dem i rätt ordning, det var inte lätt! Sedan var det 3 sådana askar till med olika färgnyanser. Den första klarade jag alla på tror jag, den andra var grön-turkos och där hade jag flest fel, kanske 4-5 stycken där jag vänt på två som var brevid varandra. De andra två som jag inte riktigt minns färgerna på, någon var lila vet ja, hade jag typ 2 fel var på. Jag var iaf inte färgblind och de jag hade fel på var ju ganska nära, alltså inga grova missar!

Andra testet var att hon la fram en ihophäftad bunt vita papper om 6-8 blad och slog upp ett uppslag. Medan hon la fram/tog bort uppslagen fick jag ha hörselskydd. Sedan skulle jag titta, men inte röra! Hon sa sedan typ 10-15 adjektiv som jag skulle säga att jag höll med om eller inte på en skala mellan 1-7, där 7 var höll med om mycket och 1 inte alls. Alla dessa typ 15 olika pappersuppslag hade jag åsikter om. Jag fick inte jämföra med de tidigare uppslagen utan skulle fokusera på denna som var framför mig ust då. Helt sjukt att man kan ha så mycket, och olika, åsikter om vanliga vita papper... Kom på mig själv med att tycka att de som såg ekologiska, billiga, fula och sträva ut också såg maskulina ut, medan fina, lena, dyra, styva papper såg fenimina ut. Undrar varför jag tycker det..?

Därefter fick jag fylla i mina uppgifter (20-25 år, arbetslös, inkomst under året i hushållet, boende osv) och vad jag tyckte om olika material. T.ex. vad associerar jag till ordet fint av dessa material: aluminium, betong, stål, trä, kartong, papper eller glas. Var fler material men glömt dem. Och så var det typ 20 frågor på vad jag tyckte dessa stämde in på. Sedan skulle jag fylla i vad vi återanvände i hushållet: kartonger, papper, glas, plast, tidningar, metallburkar osv och slutligen vilka medier jag använder och hur ofta. Internet t.ex., 6-7 ggr/vecka fick jag svara där, hihi.

Nästa test tog 55 minuter (det tog på minuten sammanlagt 2 timmar som beräknat!). Där skulle jag se olika färgprover med olika färgkombinationer, och gradera vad jag tyckte att de färgproverna framkallade för känslor hos mig. De var 40 stycken, puh. Och när jag var klar så var det slut! Var helt död alltså, var mycket tänka, tycka och analysera- samtidigt som man skulle ta tillvara på första tanken och vara spontan...

Ja, detta var i stora drag vad jag gjorde idag! Vågar inte avslöja mer ingående, vem vet- de kanske kommer med stora piskan då...

Knackat på porten har
Skrivet i slottsdammet av: ida

oj vilken grej. låter kul. fast jobbigt:)

2008-10-22 @ 09:44:25
Blogg/hemsida: http://www.idapersson.se

Skriv i slottsdammet här:

Går under vilket namn?:
Är du viktig?

Kontaktadress: (publiceras ej)

Blogg/hemsida?:

Värt att nedtecknas är:

Trackback
RSS 2.0