Avundsjuka?

Haft en jättebra dag! Fått 2 grattisar här på bloggen (varav en var från en stor familj!) och 3 på msn. Lite tanigt kanske, men jag förstår att ni inte grattar. Jag menar, här kommer jag som 16 åring och snor den bästa killen i världen och förlovar mig sedan med honom. Och det verkar hålla. Ja, ni har ju inte en chans. Men det är okej, jag förlåter er avundsjuka för jag hade ju också varit avundsjuk om jag vore er.














Ja, och för er som inte fattar så skojar jag bara där uppe. Ja lite grann iaf. Johan är den bästa killen i världen- det är på sanningen (vi uttrycker det faktiskt så).
Men dagen har varit toppen, och lite bilder kan ni nog få se när detta nya dygn pågått lite längre.
Nu ska jag strax hoppa i säng. Och Johan vill att jag ska gå upp med honom imorgon ca halv 9 *gäsp*
Får se hur det går...

Knackat på porten har
Skrivet i slottsdammet av: evelina

grattis grattis ;)

2008-09-18 @ 00:31:31
Blogg/hemsida: http://phasion.blogg.se/
Skrivet i slottsdammet av: Jannice

ler Så kul att ni har det så bra tillsammans! :-)



Tänkte på det där med vigsel.. Vi firar 5 år på lördag..och hade 4-årig förlovningsdag den 1 september och ett gemensamt barn, Mer allvarligt än så kan det knappast bli kan man tycka. Att gifta sig var nog en större sak förr i tiden.., nu känns det mer allvar att skaffa barn med någon, och att det är bevis om något, att man vill hålla ihop för evigt! Vi brukar skoja med varandra och säga att vi nu får "dras" med varandra till dödagar..skratt



Men åter till giftermål.. När det är dags för er (om ni nu ska gifta er) så vet jag att ni kommer bli ett mycket vackert brudpar! Ni passar så bra ihop, du och Johan! :-)

2008-09-18 @ 00:43:25
Blogg/hemsida: http://jannicejarpe.blogg.se/

Skriv i slottsdammet här:

Går under vilket namn?:
Är du viktig?

Kontaktadress: (publiceras ej)

Blogg/hemsida?:

Värt att nedtecknas är:

Trackback
RSS 2.0