Besök hos farmor

Hemma igen. Vi kollade runt i huset hos farmor och kollade att hennes tv fungerade. Visade hur man sätter på musik i stereon från kassetband, men tror inte hon fattade.. Kollade på gamla fotografier från när farmor var barn och även på farfar. Han verkar varit en viktig man han, massa konferenser och grejer. Hittade en rolig bild på pappa där en tjej hade stajlat hans hår så han hade en riktig sån där raggar-snurr i pannan, haha. han var väl i tonåren.
Sedan kom hemtjänsten med lunchen men farmor var inte hungrig så han undrade om vi kunde se till att hon åt.
Därefter fikade vi lite. Vi hade med oss chokladrulltårta och jordgubbsaft. Farmor bjöd också på ballerinakakor och pepparkakor. Så fikade vi och pratade om allt möjligt. Från att hon frågade hur Lovis ser ut nu när hon är större till att hon berättade om gamla händelser, tex när en frisör skulle permanenta håret på henne och brände sönder det istället så håret blev alldels förstört och sedan dess har farmor inte kunnat ha långt hår. Stackarn.
Efter att ha varit där i 2 timmar började vi bege oss. Värmde på lunchen åt henne, diskade det vi fikat med och hon lovade att äta direkt när vi hade gått, hon sa tom att hon var lite hungrig så får hoppas hon gör det också. Vi lämnade drygt halva rulltårtan så hon kan frysa in och bjuda på om hon vill och sedan tog vi en bit som var kvar och tog med hem.

Hon tyckte att jag var för tunt klädd med tshirt och jacka. Men jackan är både vind- och vattentät och tjock så det är ingen fara. Då kommer Johan där och säger "Titta, jag har två jackor på mig!" Det tyckte ju farmor var jättebra. Grr, håll tassarna borta smöris, håll dig till din egen farmor! Nä, skojar bara. Men min jacka är faktiskt lika varm spom hans två tillsammans. Så det så :-)

Nä nu är det lunch för oss också, sedan blire brått!

Farmor på Martins 27 årsfirande den 24/8-08.

Knackat på porten har
Skrivet i slottsdammet av: k)

svar; tack ska du ha :) <3 alltid skönt när man veta tt man kan prata med någon :)

2008-09-27 @ 19:16:28
Blogg/hemsida: http://hejjagheterkalm.blogg.se/

Skriv i slottsdammet här:

Går under vilket namn?:
Är du viktig?

Kontaktadress: (publiceras ej)

Blogg/hemsida?:

Värt att nedtecknas är:

Trackback
RSS 2.0