God morgon........

Suck... Jag är uppe... Somnade vid 2 någon gång och klockan 8 började Bandit (han har bytt nu) dåna... Han var gullig och snoozade åt mig i en halvtimme men från halv 9 var den på konstant. Gaah. Kan inte mer än hålla med Bollnäs-Martin "För tidigt med Bollnäs-Martin", brukar han väl säga?
Alldeles för tidigt. Vid 10 i klev jag iaf upp. Brr, kallt. Upptäckte att elementet i sovrummet inte var på. Alla andra är det men sovrummet har vi missat. Inte konstigt att det är kallt om morgonen...
Nu ska jag väl äta frukost.

Var iofs bra att jag gick upp så jag får se Johan lite. Snart drar han till skolan och slutar 15. Om han kommer hem då hinner vi ses en stund iaf, men om han måste stanna och plugga kanske vi missar varandra. Klockan 17 måste jag dra till stan senast och är borta till drygt halv 8. Johans träning börjar 19 om han ska träna och kommer isf hem vid 22. Så hade blivit en lång dag utan varandra annars.

Pratade med farmor i telefon igår och hon var verkligen dunderförkyld! Pappa hade varit nere hos henne och ångrat sitt besök eftersom han planerar att resa till norrland nästa vecka och inte vill bli sjuk. Jag träffade pappa ett par timmar. Och nu känner jag mig rätt snuvig. Typiskt. Resten av kroppen känns iaf okej. Hoppas verkligen att det inte blir värre för jag har sett fram emot den här träningen ikväll!

Knackat på porten har
Skrivet i slottsdammet av: ♥ MAMMA JESSICA [Fyller år]

Tack å tack :)

2008-09-18 @ 09:33:06
Blogg/hemsida: http://jyees89.blogg.se/

Skriv i slottsdammet här:

Går under vilket namn?:
Är du viktig?

Kontaktadress: (publiceras ej)

Blogg/hemsida?:

Värt att nedtecknas är:

Trackback
RSS 2.0