Party igår

När det var några kapitel kvar att läsa i boken kom Johan och Micke hem med taxi. Så väntade in att Johan skulle komma upp och han berättade om festen. Han sa att de festerna som vårt gäng brukar ha var roligare. Johan kvar klart nyktrast på festen, i princip alla hade blivit jättefulla, en del andades in en massa helium, några verkade som de rökt på när de kom och musiken var mest hiphop och rnb- tills de fick datorn och bytte till rock. Han hade snackat lite med alla men inte fastnat för någon som han haft någon längre konversation med. Värden själv hade sönder ett glas, hehe.
Ja, det var lite annorlunda mot vad våra brukar vara. Men han tyckte trots detta att det var helt okej, inte jättekul men helt okej.

Kändes ju rätt bra att jag stannade "hemma" då och inte följde med. Hade nog inte känt mig bekväm där. Gillar inte riktigt sådana fester... Johan sa att det nog varit roligare för honom om jag varit med, för då hade vi kunnat snacka iaf.
Han hade nog velat åka hem lite tidigare men ville inte dra iväg de andra som han skulle åka med ifall de inte ville åka då. Hans bror blev tydligen rätt så dragen, om man säger så... hm...
Så, som nyktrast la Johan ut pengar för taxin, så för en gångs skull är folk skyldiga honom pengar...

Knackat på porten har

Skriv i slottsdammet här:

Går under vilket namn?:
Är du viktig?

Kontaktadress: (publiceras ej)

Blogg/hemsida?:

Värt att nedtecknas är:

Trackback
RSS 2.0