så är det

Skönt, nu har jag skrivit av mig. Jag publicerar det inte här. Men varför är det så skönt att bara skriva ner det man känner  som om man blir av med det? Sätta ord på pränt. Sätta ord på sina känslor. Det är skönt. Det tror jag alla behöver. Stackars analfabeter...

Johan har dragit på träning men skulle skynda sig hem *glad*
Om en 45 minuter är det Idol. Tror jag ska läsa lite i min roliga bok somv erkligen rekommenderas för alla: Saker min flickvän och jag grälar om. Allvarligt, läs den, du kommer känna igen dig!

Åt en rätt bra lunch så ska nog bara äta ett par mackor till middag. Johan åt hos Familjen (ja inte sekten då) eftersom jag inte ville ha någon rejäl middag. Han tyckte det var onödigt att laga mat till bara en. Lättare och bättre att laga stora portioner.

Nä nu ska jag lägga hatten på hyllan och *paff*

Knackat på porten har
Skrivet i slottsdammet av: Emma

Asså den stog en stund men de va bara 1 timme innan servering ;)

haha men de va frusna bär o dom va sura.. o jag fick inte sockra heller pga pappa o mammas diet o grejr haha.. men den gick ju o äta ;)

2008-09-25 @ 19:45:01
Blogg/hemsida: http://memzz.blogg.se/
Skrivet i slottsdammet av: Jannice

"Sätta ord på sina känslor"



Dessa ord, säger alltid vår konsult, att man ska försöka lära ut till alla andra, för man mår så bra av det! Det är mycket så vi jobbar med våra uppdrag..fast vi kan ju då inte bara skriva ner dem, utan måste verkligen prata om det. Men jag håller med, det är skönt att bara få skriva!!!

2008-09-25 @ 19:55:24
Blogg/hemsida: http://jannicejarpe.blogg.se/

Skriv i slottsdammet här:

Går under vilket namn?:
Är du viktig?

Kontaktadress: (publiceras ej)

Blogg/hemsida?:

Värt att nedtecknas är:

Trackback
RSS 2.0