Slappardag!

Såg inga jobb jag var intresserad av...

Mor och far var förbi med min mobil när de skulle handla, tackar tackar. Dock skulle jag precis kliva i badet när mamma ringde och sa "vi kommer om 10 minuter". Ehm, jaha. På med kläder och ut och vänta då...

Tog ett långt bad och läste min bok som jag började på idag, Svek av Karin Alvtegen. Är på sida 140. Undra på att det blev kallt i vattnet!

Johan kom hem och när jag gått upp började vi göra saker som måste göras.
Han mailade syon, och ringde bilskolan(som bakom ryggen avbokade hans uppkörning, eh?) men hans lärare var inte inne då.
Jag ringde Lisa som blivit sjuk och snackade om nästa vecka, ska bli jättekul!
Johan ringde bilskolan igen och snackade med läraren som försöker slingra sig. Johan vill veta vad han ska öva mer på och läraren ska återkomma. Känns som att de fiskar efter fler lektioner och därmed mer pengar. Men om de sköter sig så kommer de få minst två till elever från denna familj. Inom ett år vill ju Micke och Jenny ha körkort. Och sköter de sig inte får de svärmor efter sig (inte trevligt) och inte kommer M och J köra där då.

Jaja... Få se om läraren ringer upp som han sa strax innan 6..

Sedan bollade mamma och jag lite ideer på saker som jag kan fråga om på intervjun som jag behöver veta ifall de missar att säga det. Så måste skriva ner det också...

Och till middag vill jag ha grillad kyckling, pain riche, sallad och potatissallad.
För dyrt, säger Johan. Gott och länge sen, säger jag.

Knackat på porten har

Skriv i slottsdammet här:

Går under vilket namn?:
Är du viktig?

Kontaktadress: (publiceras ej)

Blogg/hemsida?:

Värt att nedtecknas är:

Trackback
RSS 2.0