Smockfull

Nu har vi spanat in lite tvserier och mumsat hamburgare till middag (gjorda hemma). Sedan festade vi på lite godis från ÖB. Jag är inte längre van vid sådant och är nu proppmätt. Och faktiskt inte sugen heller. Jag tog min första godisbit klockan 19 och får därför äta under hela dagen imorgon fram till 19 (24-timmars regeln). Fast frågan är om jag kommer göra det.
Jag har nu ungefär hälften av det jag köpte kvar och risken finns ju att jag får lägga det på en hylla och spara en vecka. Jodå, när jag hade det här förbudet så är det inget problem att ha godis framför ögonen i en vecka. T.ex. har jag haft en kladdkaka framför ögonen överst i kylskåpet sedan förra fredagen. No problems!

Och jag kan bara inte kasta hälften. Vet en bantningsmetod som går ut på det. Man köper det man vill ha men kastar häften av det. Till slut tycker man inte att det är värt att köpa mycket för det blir så mycket man kastar och man minskar konsumtionen och därmed sockersuget. Rätt smart faktiskt.
Men jag kan inte det. Jag är för snål (eller sparsam som jag ser det). Bättre att spara det och ha det till nästa helg istället så slipper jag köpa då. Och eftersom jag klarar av att ha det liggande så gör det ju inget.

Hm. Nu försvann Johan ner... Aja, får jag roa mig med uppdaterade bloggar under tiden. Sedan ska vi se vidare på serie alt. film! :-D

Knackat på porten har

Skriv i slottsdammet här:

Går under vilket namn?:
Är du viktig?

Kontaktadress: (publiceras ej)

Blogg/hemsida?:

Värt att nedtecknas är:

Trackback
RSS 2.0