Telefonsamtal.

Nu har jag fått tag på bror Roger och grattat per tele också :-D
Sedan ringde jag Johan och kom då på att jag glömde ju hälsa från honom så skickade ett sms till Roger om att Johan så klart också hälsar.
Johan hade inget batteri i sin mobil imorse så jag lånade ut min comviq-mobil till honom. När jag ringde upp Johan så berättade han att Martin, bror, smsat att de har ett yrväder hemma. När vi la på letade jag reda på Martins hemnummer och ringde och hörde mig för om deras nyanlända kisse! Som har fått det gulliga namnet Rasputin. Men katten är iaf jättegullig. Martin höll dock på att dö av sorg när de åkte hem eftersom kissen pep och pep och ville tillbaka. Alla som har hämtat hem en kattunge vet hur det känns. Martin tänkte att nu kommer väl katten hata dem för all framtid. Men nu när de varit hemma ett tag har både han och Anna myst med Rasputin och tydligen börjar kissen spinna så fort de rör honom.
Färgerna är annorlunda men annars tycker Martin att han påminner om Zeb. Jag sa att Zeb var den finaste kissen och Martin sa att Rasputin var finare. Slutade med att Martin sa att Rasputin var finare för att det är hans katt. Jag gick med på det. Får bilda mig en egen uppfattning sedan när jag träffat kissen. Under vårt samtal låg kissen och vilade sig i solen. Mysigt.

Frågade när jag får komma förbi och hälsa på och han sa att Peter kanske ska komma över imorgon. Så då kanske jag passar på samtidigt då. Vi får se. Hihi.

Nej, nu är det dags för lunch! Hunger var det lastat. Särskilt med tanke på att jag bara åt hälften av frukosten mot vad jag brukar eftersom den sedan tog slut :-( Handling idag alltså.

Knackat på porten har

Skriv i slottsdammet här:

Går under vilket namn?:
Är du viktig?

Kontaktadress: (publiceras ej)

Blogg/hemsida?:

Värt att nedtecknas är:

Trackback
RSS 2.0