Måndag kväll och den har inte varit så himla bra

Efter friseringen åkte vi två till Subway och åt middag, Johan rusade iväg efter 15 minuter för att hinna till träningen och jag satt kvar i nästan 30 minuter till. Sedan gick jag ut på torget och satte mig på en bänk och läste. Men vad kallt det är!
Brukar det vara så här kallt 1 september? Brr.
Efter en timme gick jag in till spärrarna och stod där i 20 minuter och väntade på mor min. Vi shoppade en duschkräm eftersom ingen av oss hade det hemma och sedan gick vi upp på gymmet för armar/axlar/bröst/rygg-träning. Mamma körde lite kondition i slutet också, men jag började få huvudvärk då så jag struntade i det.
Därefter duschade vi och bastade. Det var skönt!

Sedan handla mat, mest basvaror: tandkräm, havregryn, strösocker och så bröd. Och ett paket med färdiga Calzone som är bra att ha när amn måste ha något litet fort. Tycker de är goda också.

Och sedan hem. Passerar brevlådan så ska tömma den, men då har någon kört in i den och plattat till den ganska rejält så är svårt att få ut posten (tur att det inte var kataloger eller tjocka kuvert). I den fanns ett brev med ett visitkort fastsatt på att de råkat köra in i vår brevlåda (eh, hur lyckas man?) och att de vill ersätta den med en likvärdig (hurra) om jag bara ringer dem. Så får göra det då, typ imorgon. Suck.
Dessutom har tydligen svärfar flyttat in till oss igen. Hur svårt kan det vara? Han bor där->, Johan bor här. Inte båda! Inte E. J. G! Suck.

Dessutom är halsen typ samma som idag, går lite upp och ner. Men huvudvärken har tilltagit (kom på gymmet). Börjar känna mig snuvig och har nyst lite och hostat lite. Och så hör jag dåligt och gjort den senaste vekcna och det brukar betyda att jag har förkylning på gång i olika grad. Ibland är det bara lite, knappt kännbar förkylning, men ibland blir den jobbigare, som nu. Blä.
Vi ställer in Steppen imorgon. SYND! Den roligaste klassen som bara är en gång i veckan. Vill gå! Men det håller ju inte, tyvärr.

Bella vill ses i veckan så jag hoppas att vi båda snabbt blir friska!

På fredag= kräftskiva.
Lördag=bjuden på inflyttningsfest.

Inplanerad träning denna vecka:
Söndag [x]
Måndag [x]
Imorgon
:-(
Torsdag
Fredag

Hoppas jag kan träna på torsdag, är ju taggad!

Nu blir det sängen. Trött och hängig. Ska nog läsa lite i boken först. Blev förresten inbjuden i en pocketbytarklubb i dag via brev (äkta brev, via posten, från brevlådan, med frimärke!).
Det verkar kul, måste fundera på vilken pocket jag vill ge bort först bara...

(Jag visste ju att helgen var för bra för att vara sann. Allt gick min väg på alla plan. Så är inte förvånad över dessa bakslag...)

Knackat på porten har
Skrivet i slottsdammet av: ida

Har du precis börjat träna? Ja tog tag i det förra veckan, känns så kanon att ha kommit igång igen. hoppas du blir frisk när du är så taggad att köra på:)

2008-09-02 @ 12:07:01
Blogg/hemsida: http://www.idapersson.se

Skriv i slottsdammet här:

Går under vilket namn?:
Är du viktig?

Kontaktadress: (publiceras ej)

Blogg/hemsida?:

Värt att nedtecknas är:

Trackback
RSS 2.0