My evening

Under kvällen valde jag att fara hem till min mor och far igen för att se på matchen Albanien-Sverige med dem. På vägen stannade jag för att köpa lite frukt och juice och naturligtvis missade jag då min buss. Men som tur var kom jag till dem endast 1½ minut in i matchen. Det slutade ju 0-0 så var ju inte så uppmuntrande...

I halvtid gjorde jag och mamma fruktsallad som ni kan få se bild på senare. Orka ordna det nu.
Pappa som inte är värsta fotbollsfanet direkt gick ner i källaren och skulle se på film. Kvar vid soffan lämnade han ett halvfärdigt korsord som jag tog mig friheten att klura vidare på. Fick dit en hel del, men den är ändå inte klar ännu så han har lite att göra imorgon också.

Johan, hans brorsa och deras två kompisar som brukar hänga här är på fest. Jag var också bjuden men kände inte för de. Känner bara Johan och hans brorsa, är bekant med de där två kompisarna + värden. Jag var helt enkelt inte på humör för party med massa främlingar. Men de verkar ha kul iaf :-)
De ska antagligen dela på en taxi hem då alla bor så nära här, så det är ju bra. 4 killar, det är ju rätt säkert iaf, går fort hem och blir inte såå dyrt då det delas på 4. Men de lär vara kvar länge och komma hem sent.

Mor ville att jag skulle sova över eftersom det är så sent att åka hem själv nu. Men jag vill ju sova hemma hos mig och vara hemma när Johan kommer. Och är jag kvar så lär jag ju aldrig komma hem imorgon:
-pappa lär komma på en idé om att jag kan övningsköra ner till farmor, hon vill ju att jag ska komma förbi.
-måste äta lunch när jag ändå är där.
-kan ju inte gå nu när vi ...(vad det nu kan vara)
Så kommer komma i väg tidigast kl 14 och då ska jag hem, och sedan åka tillbaka till vby som jag passerade på hemvägen för att träna. Suck tänkte jag.
Nej, jag ville hem.
Så satte på mig handsfree och gömde sladd och mick mycket väl (det bara blev så, och alla tror väl att jag är psyko tills de kommer på att jag kanske har handsfree). Pratade med mor hela vägen hem. Mycket trevligt faktiskt.
Tjejen på bussen såg ut att ha likadan sjal som jag. Undrar om det var det eller bara lik, för min är köpt i Thailand (via en arbetskamrat)...

Så nu har jag varit hemma en stund. Hade tur för jag kom på tåget som gick före så behövde bara vänta 4 minuter istället för 13 minuter. Yey. Alltid lika kul att komma hem vid den här tiden på lördagar för på kvarterskrogen här nere har alltid karaoke då. Vilket betyder att det alltid är en massa skönsång som man hör mycket tydligt även på andra sidan gatan.

Nä nu ska jag nog ta och borsta gaddarna och lägga mig och läsa, är ganska nära slutet nu-spännande!
Jag funderar på att investera i ett bokmärke... det jag använder som det nu är en liten bit på 2x3 cm från ett kyverts flik, den delen som man slickar på. Känns inte särskilt glamoröst.

Avslutar med ett komiskt citat från far.
Han talar med sin chef och presenterar en idé.
Chefen: - Hur kom du på det här?
Pappa: - Det gäller att tänka enkelt.

Någon som kopplar?

Knackat på porten har

Skriv i slottsdammet här:

Går under vilket namn?:
Är du viktig?

Kontaktadress: (publiceras ej)

Blogg/hemsida?:

Värt att nedtecknas är:

Trackback
RSS 2.0