En segdragen morgon

Idag var planen att jag skulle sitta i biblioteket från klockan 9, då de öppnar, till klockan 15 då dagens enda föreläsning börjar. Klockan ringde, jag snoozade, klockan ringde, jag snoozade, klockan ringde, och gissa vad? Jag snoozade. Jag orkade verkligen inte. Det är detta jag är rädd för nu när jag hamnat i en eftermiddagsgrupp, att jag kommer sova bort hela dagarna. Måste komma i säng tidigare...

Iaf beslutade jag mig för att plugga hemifrån till föreläsningen. Det har faktiskt gått helt okej. Har läst lite grann iaf i en bok och svarat på frågorna till torsdag. Måste läsa ett kapitel till för att kunna besvara frågan till fredag.
Dagens föreläsning är om Kollektiv arbetsrätt.

Nu ska jag äta lite rester till lunch, korvstroganoff. Har kokat nytt ris så nu ska det nog smaka bra (brände vid riset rejält i söndags, men det är en annan historia). Under tiden jag äter ska jag roa mig med kollektivavtal. Om en timme ska jag sticka.

När jag slutar klockan 17 ska jag möta upp mor, vars mobil har krachat fullkomligt. Vi ska fixa den eller en ny åt henne. Jag behöver handla lite och sedan ska jag nog hem igen.
Bye, bye birdie.

Knackat på porten har
Skrivet i slottsdammet av: Emma

Ja vet, de tär jätte svårt, speciellt att inte låta för kaxig och så..

nu håller jag på med personliga brevet de tär svårtast.. för cv ska man ju egentligen bara skriva om utbildningar och jobbat och sånt..

2009-04-21 @ 17:20:38
Blogg/hemsida: http://memzz.blogg.se/
Skrivet i slottsdammet av: Maddo

fy vad dåligt! så helst av allt ska man alltid fråga om man får låna bilen?



Hoppas det går bättre framöver med plugget! KRamar

2009-04-21 @ 22:31:56
Blogg/hemsida: http://dreammaddo.blogg.se/

Skriv i slottsdammet här:

Går under vilket namn?:
Är du viktig?

Kontaktadress: (publiceras ej)

Blogg/hemsida?:

Värt att nedtecknas är:

Trackback
RSS 2.0