Första april

Ååååh vad jag önskar att det var sant. Dock tror jag att det är ett skämto aprilo! Se vad SL säger ska träda i kraft nästa vecka här...

Detsamma tror jag om Obama-parets besök i London. "Undvik bära kostym", jag menar tjena. Som om någon skulle avråda från en sådan sak... Läs nyheten som jag misstänker vara skämto aprilo här.

Får se om fler aprilskämt dyker upp under dagen.

Just nu letar jag efter litteratur att läsa för mitt PM som ska in om två veckor. Känns som det är knapert med information men funderar på att åka till stadsbiblioteket efter frissan (ska dit klockan 12, har inte varit där på 1 år) och se om de kan hjälpa mig. Det är väl det de är till för?


Har ni sett You Tubes nya första april-layout? Lite klurigt att få den så, men texten/videon blir upp och ner eller spegelvänd, lite huller om buller... Lite små spännande faktiskt.
Nu vet jag vad som gör skillnaden, här har ni you tubes "nya layout". Vill du välja en låt där du har nya layouten söker du upp låten som vanligt, sedan skriver du i slutet på adressen "&flip=1".
Men visst känns det lite upp och nervänt?
Det här (klicka på bilden):

blir istället det här:


The Pirate Bays första sida är lite speciell, men det kan faktiskt vara allvar. Ändå värt att nämnas.

DN skrev om SLs nya VIP-kort här.

Här finns fler avslöjande Aprilnyheter.


Knackat på porten har
Skrivet i slottsdammet av: ida

Har inte stött på så många skämt än. va ett i tidningen i morse. Va de som fick mig att komma på att de va första april. Vilken konstig tradition egentligen. haha

2009-04-01 @ 17:23:51
Blogg/hemsida: http://www.idapersson.se

Skriv i slottsdammet här:

Går under vilket namn?:
Är du viktig?

Kontaktadress: (publiceras ej)

Blogg/hemsida?:

Värt att nedtecknas är:

Trackback
RSS 2.0