Gott och blandat

Nu sitter jag i soffan och skriver på min minidator och med trådlöst internet. Rätt skönt faktiskt. Lillsötingen väger knappt 1,3 kg. Ni förstår ju hur mini. J sa att det där är resultatet man får fram om hans stationära (vit och stor) och bärbara (vanlig bärbar, svart) får barn (mini och grå). Sant sant. Det här är vår bebis.

Igår fick Mini ett fodral, inköpte det på Teknikmagasinet. Sedan följde jag mor hem och då träffade vi på Mi och Ma en kortis. Alldeles för kort! Synd att er buss kom just då...

För två dagar sedan sa jag till J:
-Jag har något konstig dragningskraft tror jag. 3 dagar i rad har det satt sig ett fyllo brevid mig på tbanan. Och idag en hemlös.
-Jaha vad konstigt, säger han, brevid mig sätter sig bara unga tjejer...
HM.
Jaja, min dragningskraft fortsätter. Igår satte sig också en alkolist mitt emot mig. Han ringde upp sitt barn och berättade att han skulle komma och hälsa på. Jag fick intrycket av att barnet försökte undvika det och inte ville ha hem pappan...
Igår hjälpte jag även en äldre man och en kvinna att läsa busstidtabellen, måste ju ge de äldre lite hopp om ungdomen...

Nu börjar det bli många musikanter på stan och tbanan märker jag. Och folk är mer generösa än någonsin. De märker nog inte av någon lågkonjunktur. Iaf inte i vårsolen.

Igår satte jag också igång att sticka! Har köpt ett fint garn och tjocka stickor och mor hjälpte mig igång. Så nu är jag i gång med min halsduk.

Ikväll blir det fest på universitetet igen. Sa skulle följt med men gästbiljetterna tog slut. Så jag får nöja mig med mina klasskamrater. Ska innan dess sätta mig på balkongen och studera. Har hittat information men inte läst allt än. Börjar iaf få en idé hur jag ska skriva det. Tror inte jag hinner klart innan jag ska bort i påsk men jag får plugga där.

Imorgon ska jag träffa Empan och gå en promenix, hoppas vädret tillåter. Och det var allt för denna gång. Klart slut.
(Har inga bilder på denna dator än ju så...)

Knackat på porten har
Skrivet i slottsdammet av: Maddo

Oj oj, det är otroligt vad en datorn kan betyda sådär...som en bebis! Min dator (också bärbar) är min lilla plutt!



Vad är det som hänt i inlägget ovan btw?

2009-04-04 @ 21:04:22
Blogg/hemsida: http://dreammaddo.blogg.se/

Skriv i slottsdammet här:

Går under vilket namn?:
Är du viktig?

Kontaktadress: (publiceras ej)

Blogg/hemsida?:

Värt att nedtecknas är:

Trackback
RSS 2.0