Matvanor och lite knasig humor

Mina matvanor måste förbättras avsevärt känner jag. Denna vecka har verkligen inte varit optimal, på något sätt. Skärpning Sara!

Alla dagar äter jag frukost, förutom detta har jag ätit denna vecka:

Måndag: Lunch - McDonalds (McChicken & co, cola) i Sundsvall på väg hem från Norrland. Middag- Ingen.

Tisdag: Lunch - Kycklingwrap och vatten. Middag - Wokade kyckling med Cashewnötter (cola), halva portionen. Efterrätt glass, maränger, chokladsås (min födelsedag ni minns).

Onsdag: Lunch - Wokad kyckling... andra halvan. Middag - Ingen.

Torsdag: Lunch - Bananpizza, halv, med cocacola. Middag - Bananpizza, andra halvan (japp tog med mig halva pizzan i kartong på eftermiddagsföreläsningen). Dryck: antagligen snor jag åt mig lite cola, det passar ju så bra med läsk till pizza!

Fredag: ?

Känns det som en bra matvecka?
Ändring: Blir ingen pizza till middag (jag som släpat på den hela dagen). Skulle värma den i ugnen och den fick vara där lite för länge så den verkar inte alls rolig att äta nu... *ledsen* vad ska jag nu hitta på? Hungrig ju, behöver middag idag!


Måste bara klämma in en sak som jag flera gånger tänkt på och skrattat åt så mycket att jag börjat gråta. Kommer säkert inte vara alls lika kul för er, men bra för mig att minnas! Jag måste ju få hjälp med minnet nu när jag börjar bli gammal!

Jag, P, T och S fastnade utanför föreläsningssalen efter andra föreläsningen. Vi pratar om allt från diskriminering, släktingar som blev skjutna i samband med WW2 och mer lättsamma saker. Vid ett tillfälle talar vi om dumpade löner, arbetskraft, privat respektive statlig anställning och så vidare, varpå P plötsligt slipper ur sig, helt seriöst, i normalt tonläge och utan något egentligt sammanhang "Min mamma jobbar också". Som om det var något ovanligt att mödrar arbetar? Jag börjar asgarva och T hakar på genom att fråga P "Ja, för katolska mammor brukar inte jobba eller?"
Då förstod P hur det tolkades och anklagade oss för diskriminering pga religösa skäl och för att han talar sämre svenska än oss, vilket han ju inte gör för han är född här och bott här hela livet (farligt att säga något efter en föreläsning om diskriminering förstår ni).
Nåja, jag har haft mycket roligt åt det idag!

Knackat på porten har
Skrivet i slottsdammet av: Anette

sv: haha, vi får hoppas att den går bort efter några dagar. men den ser död ut faktiskt. på något sätt.

hm.. hm..

vad ska du göra på helgen då? :)

2009-04-16 @ 20:22:30
Blogg/hemsida: http://kiwicandy.blogg.se/
Skrivet i slottsdammet av: Anette

sv: hehe, okej. låter roligt. :) själv vet jag faktiskt inte vad jag ska göra på helgen. men jag hoppas att det blir en rolig helg iallafall!

själv firade jag min födelsedag på ett bad. c:

2009-04-16 @ 20:44:26
Blogg/hemsida: http://kiwicandy.blogg.se/

Skriv i slottsdammet här:

Går under vilket namn?:
Är du viktig?

Kontaktadress: (publiceras ej)

Blogg/hemsida?:

Värt att nedtecknas är:

Trackback
RSS 2.0